Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 01:17

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Καρτεράδος και Μαρπησσαϊκός

Σε ένα παιχνίδι που άργησε καθυστερημένα και έληξε στις 23:30, ο Καρτεράδος παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Μαρπησσαϊκό και έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας.

Ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί χθες Σαββάτο στις 20:00, άρχισε τελικά με μιάμιση ώρα αργότερα, λόγω της καθυστερημένης λήξης του Θύελλα – Πανναξιακός με αποτέλεσμα να τραβήξει μέχρι τα μεσάνυχτα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Καρτεράδος ήταν καλύτερος και κατάφερε να προηγηθεί με τον Μαρκοζάνε στο 13ο λεπτό, όταν ο παίκτης του των γηπεδούχων έπιασε εύστοχη κεφαλιά μετά από σέντρα του Πρέκα.

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με κεφαλιά του Τριβυζά στο 40’.

Από εκεί και πέρα ο Καρτεράδος δημιούργησε πολλές φάσεις να πάρει τη νίκη, αλλά στάθηκε άτυχος, σημαδεύοντας δύο φορές το δοκάρι με τους Τζούρο και Χαραλαμπίδη, ενώ ο καλύτερος παίκτης του Μαρπησσαϊκού, ο τερματοφύλακας Ζουμής «έβαλε στοπ» αρκετές φορές στους επιθετικούς των γηπεδούχων, πραγματοποιώντας μάλιστα σωτήρια απόκρουση στο τέλος του αγώνα απέναντι σε κοντινό σουτ του Τζούρου.

Διαιτητής: Νεοκοσμίδης | Βοηθοί: Καλορογιάννης - Βάιλας

Καρτεράδος (Νταρακλίτσας): Ροδάκης, Φέκας, Πρέπης, Χοχάι, Ξαγοράρης Ν., Γιώτης, Χαραλαμπίδης Μ., Πρέκας, Κουλόλι, Τζούρος, Μαρκοζάνες  (84’ Τριαντάφυλλος).

Αναπληρωματικοί:  Δεδρινός, Κόστα, Κυβρικοσαίος, Χαραλαμπίδης Γ., Ξαγοράρης Α.

Μαρπησσαϊκός (Γαβαλάς): Ζουμής, Κορρές, Τριβυζάς, Τριαντάφυλλος, Τζανακόπουλος Μ., Τζανακόπουλος Κ., Κυδωνίευς, Μοστράτος, Βιτζηλαίος, Ρούσσος  (84’ Τζανακόπουλος Γ.), Παπαδόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Κρητικός

Με αυτή τη νίκη ο Καρτεράδος έφτασε τους 12 βαθμούς , ενώ ο Μαρπησσαϊκός έπιασε τον Αστέρα Μαρμάρων στην 4η θέση με 8 βαθμούς, χάνοντας όμως στη μεταξύ τους ισοβαθμία, λόγω μίας ισοπαλία και μία ήττας στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η βαθμολογία

2017-03-05.jpg

fjjfkkdkdks_2.jpg

fjjfkkdkdks_1.jpg

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares