Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 09:54

Ζώρζος: Καλή χρονιά στα σωματεία μας, είμαστε δίπλα τους!

Ο Δήμαρχος θήρας κ. Ζώρζος (δεξιά) με τον Συριανό Παράγοντα κ. Ραουζαίο  (κέντρο) και τον πρόεδρο του Πανθηραϊκού και Αντιδήμαρχο του Δήμου Θήρας κ. Καμπουράκη (αριστερά), στην εκδήλωση που έγινε για τις απονομές των πρωταθλημάτων της Λάβας και του Πανθηραϊκού. Ο Δήμαρχος θήρας κ. Ζώρζος (δεξιά) με τον Συριανό Παράγοντα κ. Ραουζαίο (κέντρο) και τον πρόεδρο του Πανθηραϊκού και Αντιδήμαρχο του Δήμου Θήρας κ. Καμπουράκη (αριστερά), στην εκδήλωση που έγινε για τις απονομές των πρωταθλημάτων της Λάβας και του Πανθηραϊκού.

Η περσινή αθλητική χρονιά «άνηκε» στην Σαντορίνη, με τις επιτυχίες των σωματείων να διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς λίγα ήταν τα πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα που δεν κατακτήθηκαν από Σαντορινιά ομάδα.

Πανθηραϊκός και Λάβα, ήταν οι «κυρίαρχοι» των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ η ΑΕ Σαντορίνης με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μπάσκετ στους Άνδρες, ολοκλήρωσε την μεγάλη αθλητική χρονιά του νησιού, όπου η υπερηφάνεια έφτασε στο ζενίθ με την 2η θέση στην Ελλάδα που κέρδισε με το σπαθί του ο ΑΟ Θήρας στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. 

Βέβαια υπήρξαν οι επιτυχίες, όπως αυτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους παίδες της ΑΕ Σαντορίνης και η συμμετοχή σε όλα τα αθλήματα σε Final Four και τελικούς, ενώ σε ατομικό επίπεδο και εκεί η Σαντορίνη είχε πολλές και ξεχωριστές διακρίσεις.

Η τοπική αυτοδιοίκηση, μέσω του Δήμου και του ΔΑΠΠΟΣ, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των σωματείων του νησιού, πράγμα που φαίνεται και όσα όσα είπε ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, όπου ουσιαστικά προανήγγειλε την ανακατασκευή των γηπέδων Καρτεράδου και Εμπορείου.

Βέβαια, και ο Δήμαρχος του νησιού κ. Ζώρζος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στάθηκε με την σειρά ου αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια, εγκρίνοντας πέρυσι κονδύλια της τάξεως των 255.000€, ενώ έπεται συνέχεια...

Ο κ. Ζώρζος, που ήταν δίπλα στα σωματεία και στα επινίκια [βλ. φώτο] έστειλε τις δικές του ευχές για τη νέα αγωνιστική σεζόν:

Το μήνυμα του Δημάρχου Θήρας κ. Νίκου Ζώρζου για την έναρξη της αγωνιστικής αθλητικής σαιζόν 2016-17:
«Τα τελευταία χρόνια, το νησί μας πρωταγωνιστεί στον αθλητικό τομέα, σημειώνοντας πολλές και επαναλαμβανόμενες επιτυχίες. Η συστηματική δουλειά, η συνεχής προσπάθεια αλλά και το μεράκι όλων όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό, έχουν οδηγήσει τους αθλητές και τις ομάδες του νησιού μας σε μεγαλύτερες αθλητικές κατηγορίες, σε μεγαλύτερη καταξίωση και αναγνώριση.
Ο Δήμος Θήρας, μαζί με το ΔΑΠΠΟΣ στέκονται πάντα δίπλα στον αθλητισμό είτε μέσω της ενίσχυσης και συντήρησης των αθλητικών υποδομών είτε μέσω των αθλητικών προγραμμάτων αλλά και μέσω των επιχορηγήσεων των αθλητικών σωματείων, συλλόγων ή ομίλων. Μέσα στη φετινή χρονιά (2016) και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες σε αθλητικές εγκαταστάσεις (σχεδόν 100,000€), έχουν διοργανωθεί αθλητικές και συναφείς δράσεις (περί των 85,000€), ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας ενέκρινε το ποσό των 70,000€ για επιχορηγήσεις προς τους: ΑΟ Θήρας (22.500€), Πανθηραϊκό (18.000€), Θύελλα Καμαρίου (8.000€), ΑΕ Σαντορίνης (7.500€), Λάβα Εμπορείου (4.500€), ΑΟ Καρτεράδου (3.500€), Σύλλογο TKD Λέοντες (2.500€), Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Σαντορίνης (2.000€) και Ήφαιστο ΑΣ (1.500€).
Με την έναρξη της αγωνιστικής αθλητικής σαιζόν λοιπόν θα ήθελα να ευχηθώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, μια καλή αθλητική χρονιά στo πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και φυσικά πολλές επιτυχίες και επίτευξη των στόχων του καθενός, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares