Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 23:10

Φιλική ήττα του Πανθηραϊκού από τον ΟΦΗ (vid-pics)‏

Φιλική ήττα με αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα γνώρισε ο Πανθηραϊκός από τον ΟΦΗ, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Γεντί Κουλέ, την ιστορική έδρα της Ηρακλειώτικης ομάδας.

Το παιχνίδι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη να κοντραριστεί απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής που αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα. Παράλληλα ο Πανθηραϊκός είχε την ευκαιρία να διατηρηθεί σε αγωνιστική εγρήγορση, αφού η επόμενη επίσημη υποχρέωση της ομάδας είναι στις 23 Οκτωβρίου, εκτός έδρας απέναντι στον Ηλυσιακό.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο 20' με γκολ του Άγγελου Χαντί. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έφτασε κοντά στο γκολ σε δυο ακόμη περιπτώσεις με τον Πουρή ωστόσο να αποκρούει εντυπωσιακά τα σουτ των Μασάδο και Βουό. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έφτασε σε ένα ακόμη τέρμα με τον Μάνο στο 63'. Τρία λεπτά αργότερα ο Πανθηραϊκός είχε δοκάρι με τον Μωραϊτη. Στην εξέλιξη αυτή της φάσης και έπειτα από βαθιά μπαλιά, ο Μιλοσάβλιεφ σπρώχνοντας στον αέρα τον Λούκα έγινε κάτοχος της μπάλας και πάσαρε στον Μάνο ο οποίος νίκησε τον Ζωντό γράφοντας έτσι το 3-0. Ακολούθησε μια ακόμη καλή στιγμή για την κυκλαδίτικη ομάδα με τον Περιάλη να σουτάρει και τον Παπαδάκη να μπλοκάρει.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος (59’ Παπαδάκης), Κώτσιος (59’ Φαζός), Βαλλιάνος (59’ Τουγλής), Όστοϊτς, Βουό (59’ Μάνος), Χαντί (59’ Όγκμποε), Μίκιτς (59’ Κομεσίδης), Μπουρσέλης (59’ Μανιαδής), Κοιλιάρας (59’ Βρεττός), Αντουκόρ (59’ Χίσι), Μασάδο (59’ Μιλοσάβλιεφ).

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πουρής (46' Ζωντός), Κωλέτσης, Καλαγκάνης, Κουμπαρούλης, Σαββίδης (76’ Κορτσινίδης), Λούκας, Φύτρος (64’ Ζώνας), Μπακάλης, Παπίτσας, Περιάλης, Γαρυφαλόπουλος (53’ Μωραϊτης).

Αναπληρωματικοί: Κορτσινίδης, Βλαβιανός, Ζώνας, Ζωντός, Μωραΐτης, Κρίτσας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βισκαδούρος, με επόπτες τους Δασκαλάκη και Μαυραντωνάκη.

Πλέον, ο Πανθηραϊκός θα δώσει έναν ακόμη φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Πανναξιακό στη Νάξο, την ερχόμενη Τετάρτη. Το ρεπό της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την πρόκριση άνευ αγώνος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, δημιουργούν μια πολύ μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας ( από 01/10 κόντρα στον Ιάλυσο μέχρι 23/10 κόντρα στον Ηλυσιακό). Έτσι η ομάδα της Σαντορίνης προσπαθεί μέσω φιλικών αναμετρήσεων να κρατηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσουν ξανά οι επίσημες υποχρεώσεις της.

ofi-panthiraikos-14.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares