Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 20:46

Μαρπησσαικός - Νηρέας 2-0 Με πάθος και σύνεση!

Ένας ....''κανονικός'' Μαρπησσαϊκός που θύμισε επιτέλους τις καλές περσινές του εμφανίσεις επικράτησε του Νηρέα που ικανοποίησε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε αυτήν την φορά να κερδίσει κάτι από το ματς.


Με αρκετό κόσμο, καλή διάθεση και λογικές επιλογές από τον πάγκο οι γηπεδούχοι επικράτησαν στις προσωπικές μονομαχίες στο κέντρο πιέζοντας ψηλά στο πρώτο ημίχρονο.PAROS FOYRNOS STRATIS

Ο Νηρέας με πρόβλημα στην μετάβαση, υστερώντας και λόγω σωματοδομής των πιτσιρικάδων του και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με δύο γκολ διαφορά.

PAROS XILOFOYRNOSΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Η εικόνα που σας περιγράψαμε ίσχυσε σχεδόν και στα 45 πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι φανέρωσαν τις προθέσεις τους από νωρίς και στο 7' η πιεσμένη άμυνα έκανε το λάθος η μπάλα στρώθηκε στον Π. Βιτζηλαίο μέσα στην περιοχή και λίγο πλάγια μετά το κλέψιμο, το τελείωμα ήταν δυνατό, συρτό, διαγώνιο και άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0.
Παρά το γρήγορο γκολ η διάθεση δεν ξεθύμανε από την μία πλευρά και από την άλλη η παιδεία των νεαρών του Νηρέα τους έκανε να συνεχίζουν στο ίδιο πλάνο, δηλαδή να κτίζουν τις επιθέσεις από την άμυνα.
Εκεί ακριβώς έπαιξε ρόλο και η δύναμη και το σωστό στήσιμο του Μαρπησσαϊκού στο κέντρο με αποτέλεσμα να διατηρείται ο έλεγχος του ματς.
Με σχεδόν τον ίδιο τρόπο έγινε στο 26' το 2-0... Τότε το κλέψιμο έγινε μακριά κοντά στο κέντρο, όμως η όμορφη προσπάθεια του Π. Βιτζηλαίου και η κίνηση του Μπάλιου στον χώρο του έδωσε την ευκαιρία να δεχθεί την πάσα και να σκοράρει με πολύ όμορφο πλασέ.
Έγιναν και άλλες φάσεις με καλύτερη την κοντινή κεφαλιά του Μπάλιου από τους γηπεδούχους, αλλά το ημίχρονο λίγο έλειψε να τελειώσει με μείωση του σκορ από ατομική προσπάθεια του Κορτιάνου που σέντραρε παράλληλα με το τέρμα, κανείς όμως δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα.
Αυτη ήταν η κυριότερη απειλή από τον Νηρέα που εξάντλησε την επιθετική του παρουσία στις εκτελέσεις 3-4 φάουλ και κόρνερ που δεν τελεσφόρησαν.

ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΝΗΡΕΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟPAROS la piazza naoussa

Ο Λ. Χρυσοχός στην επανάληψη ανέβασε τις γραμμές του , ο Κορτιάνος πήγε κοντά στον Ρούσσο, ενώ ο Δ. Γαβαλάς προχώρησε σε μία διαφορετική τακτική δεδομένου του 2-0, ειδικά όταν έβαλε τον Τσιγώνια και προώθησε φουνταριστό τον Βιτζηλαίο.
Έτσι διευκολύνθηκε η κατοχή της μπάλας, και αξιοποιήθηκε το πλάτος του γηπέδου.
Στο 48' ο Νηρέας ήταν άτυχος γιατί το σουτ του Ζενέλι πήγε στο δοκάρι, αμέσως μετά ο Γ. Αντωνόπουλος σούταρε ο Ρούσσος απέκρουσε και ο Βιτζηλαίος σούταρε άστοχα.
Το παιχνίδι είχε ανοίξει και προς τέρψιν των θεατών η μπάλα ανεβοκατέβαινε και πολλές φάσεις δημιουργήθηκαν.
Ακόμη και σε αυτήν την μορφή της επανάληψης ο Μαρπησσαϊκός έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες στο 69' με τον Π. Βιτζηλαίο, στο 70' με Κορρέ και Μπάλιο, ενώ προς το τέλος μεταξύ 86' και 88' ο νεοεισελθών Ν.Βιτζηλαίος τρεις φορές απέτυχε να σκοράρει στην δε τελευταία η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι πριν περάσει έξω.
Ο Νηρέας ήταν επικίνδυνος κάποια σουτ από καλές θέσεις κοντραρίστηκαν την ύστατη στιγμή και δεν κατάφερε να σκοράρει. Στις καθυστερήσεις απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη ο Γ. Ρούσσος, αρχηγός του Νηρέα.

Άριστη η διαιτησία των Β. Ρούσσου, Ι. Αρμακόλα και Σ. Μαργαρίτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ (Γαβαλάς): Ζουμής 7, Τριαντάφυλλος 7, Παπαδόπουλος 7, Τριβυζάς 7.5, Κορρές 7, Αντωνόπουλος Κ.7.5, Μπάλιος 6.5 (79' Μ. Τζανακόπουλος), Αντωνόπουλος Γ.6.5, Π. Βιτζηλαίος 8.5, Κυδωνιεύς 7 (65' Τσιγώνιας 7), Μοστράτος 7 (75' Ν. Βιτζηλαίος).

ΠΑΓΚΟΣ: Κ. Τζανακόπουλος, Γ. Τζανακόπουλος, Θεοδώρου, Δρόσος.

ΝΗΡΕΑΣ (Χρυσοχός): Ρούσσος 7, Αρκουλής Φ. 6.5, Μπερσάκου 6, Τσενάι 7.5, Αρκουλής Γ. 6.5, Χασάνι 7, Κορτιάνος 7.5, Γκέτσι 6.5, Ρούσσος Γ. 7,Ζενέλι 7.5, Σιφναίος (37' λ.τρ. Παγώνης 6 -65' Μώτος 6).

PANIGIRISMOS FANELA

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares