Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 00:05

Δυνατό τεστ για Θύελλα και Πανθηραϊκό με νικητές τους ''Μπλε"

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε το Σάββατο (03/09) στο ΔΓ Καμαρίου, ο Πανθηραϊκός νίκησε τη Θύελλα Καμαρίου με σκορ 1-2.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν πάρα πολλοί Σαντορινιοί φίλαθλοι, που είχαν την ευκαιρία να δουν τις δύο ομάδες του νησιού που φιλοδοξούν να έχουν καλή πορεία στα πρωταθλήματα της Γ΄Εθνικής και της Α' Κατηγορίας Κυκλάδων αντίστοιχα. 

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, με εξαίρεση κάποια άστοχα σουτ τα οποία δεν ανησύχησαν καθόλου τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν  ένα σουτ του Ερρίκου που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού μπήκαν συνολικά τρία τέρματα. Η αρχή έγινε με τη Θύελλα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ, με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ερρίκου.

Ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει με ένα ωραίο σουτ του Πόνσε που πέρασε λίγο άουτ. Λίγο αργότερα μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλα ο Ζώνας βρέθηκε σε καλή θέση και πλάσαρε εύστοχα πετυχαίνοντας το 1-1. Ακολούθησε μια καλή στιγμή με τον Περιάλη να σεντράρει και τον Παπίτσα να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Λίγο πριν τη λήξη ο Πανθηραϊκός έφτασε στο γκολ που του χάρισε τη φιλική νίκη, με σουτ του Παπίτσα μέσα από την περιοχή.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Βάιλας, Αντιμισάρης και Ζώρζος

Ο Κώστας Μιχάλης επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα τους: Πασβαντογλου, Λυγνο , Σπανο, Μαντούση, Δημητρακόπουλο, Φίλων, Πάγια, Γκιρκιρη, Ερίκο, Δαβιλά , Αγγελακά.

Έπεξαν και οι Χαλαρης, Saimon, Καψαλης.

Ο Πανθηραϊκός ξεκίνησε με τους: Ζωντός, Παραλίκης, Τζωρμπατζάκης, Πέκα, Κουμπαρούλης, Λούκα, Φύτρος, Μωραΐτης, Λαζαρίδης, Αρβανίτης, Γαρυφαλλόπουλος.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Λυγνός, Αλεφραγκής, Βλαβιανός, Κορτσινίδης, Μκρτσιάν, Σαββίδης, Καλαγκάνης, Πόνσε, Ζώνας, Περιάλης, Παπίτσας, Δρόσος ενώ την αποστολή συμπλήρωναν οι Ματσιώτας και Μενδρινός.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares