Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 20:20

3 -1 η Λάβα τον Καρτεράδο, τελικός στην Μάρπησσα!‏

Η Λάβα επικράτησε του Καρτεράδου στο τοπικό ντέρμπυ με 3 - 1 και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για την άνοδο.

Το ματς ήταν αμφίρροπο στο ξεκίνημα του, όμως η Λάβα ανεβάζοντας την απόδοση της έφτασε στην νίκη.
Ο Ζαμπέλης με κεφαλιά από σέντρα του Νομικού άνοιξε το σκορ στο 7'. Ο Καρτεράδος αντέδρασε και αφού στο 10' ο Κρητικός έσωσε σε σουτ του Μπινιέρη, στο 18' μετά από λάθος του Δρόσου ο Μπινιέρης βρήκε αυτή τη φορά στόχο και με πλασέ ισοφάρισε.
Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Λάβα πίεσε και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 33' με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Σορώτου που πέρασε και τον τερματοφύλακα πριν κάνει με πλασέ το 2 - 1.
Ακόμη οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτυ με τον Φίτσο στο 38'. Ο Ζαμπέλης ανατράπηκε, αλλά ο έμπειρος Ξαγοράρης απέκρουσε.
Στο 40' σε εκτέλεση κόρνερ του Βρενάγκρ η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με μία φλύαρη υπεροχή της Λάβας, χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Ο Καρτεράδος που ατύχησε με τις δύο αναγκαστικές αλλαγές δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Τελικά στο 87' έγινε το 3 - 1 από κεφαλιά του Χριστιανού. Προηγουμένως στο 85' ένα γκολ πάλι του Χριστιανού ακυρώθηκε ως οφσάιτ.
Σενάρια ανόδου
Τρεις είναι οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Η Λάβα έχει 25 βαθμούς και χρωστάει το ματς με τον Μαρπησσαικό στην Μάρπησσα, που έχει 24 πόντους.
Εκεί στο μεταξύ τους παιχνίδι πιθανότατα θα κριθεί η μία θέση, με την Λάβα να βολεύεται και με την ισοπαλία. Ο Άγιαξ Σύρου έχει 22 βαθμούς και δύο ματς να δώσει, ένα με την Τραγαία εντός και το τελευταίο στην Νάξο με τον ΠΑΣ. Του αρκεί μία νίκη καθώς οι αντίπαλοι του παίζουν μεταξύ τους και ο ίδιος υπερτερεί σε κάθε ισοβαθμία. Άρα το λογικό συμπέρασμα είναι πως εκτός του Άγιαξ η άλλη θέση θα κριθεί στην δυνατή έδρα του Μαρπησσαικού.
Βεβαίως το καλύτερο σενάριο είναι να ανέβει ο πρωταθλητής μας στην Γ Εθνική και να προβιβαστούν και οι τρεις ομάδες στην Α κατηγορία.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μαθιουδάκης με Βοηθους τους κ.κ. Κουλακιώτη και Νεοκοσμίδη
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΛΑΒΑ [ Κατζέλης] Κρητικός, Δρόσος Κ., Κομορτζής, Σπαρής, Κολιούσης, Δακουτρός [75' Χριστιανός ], Σορώτος, Νομικός, Ζαμπέλης [ 89' Δεμερτζής ], Φίτσο, Βρενάγκρ.
ΠΑΓΚΟΣ Καφίρης, Σορώτος Μ., Δρόσος Α.
ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ [ Τζούρος ] Ξαγοράρης, Κυβρικοσαίος, Κλουβάτος, Νταλής [48' Ζαφειρόπουλος ], Φύτρος, Νομικός, Μπινιέρης, Αργυρός, Κουλόλι [64' λ.τ Βαρμάζης ], Σελιστάι [ 68' λ.τ Τζούρος ], Βαζαίος.
ΠΑΓΚΟΣ Μήτσαινας, Μαρκοζάννες, Φέκας, Δενδρινός

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares