Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 23:57

Προέχουν οι ομάδες και η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος

Ένα ακόμη αθλητικό Σαββατοκύριακο οδεύει προς το τέλος του και το sportcyclades.gr, απλωμένο σε όλα τα νησιά του νομού μας μεταφέρει την ''πνοή'' του αθλητισμού, συναντώντας παράλληλα ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό.

Είναι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους, που πραγματικά έχουμε ζυμωθεί μαζί, αφού στο ξεκίνημα μας ως σάιτ τους βλέπαμε στα γήπεδα ως παίκτες, ενώ όσο τα χρόνια περνούσαν ανέλαβαν τα ηνία των ομάδων τους, αλλα΄και του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.
Ένας από αυτούς σίγουρα είναι και ο Μάριος Γαλανός από το νησί της Σαντορίνης. Ο ίδιος, έχει συμπληρώσει 100δες συμμετοχές ως παίκτης και ως παράγοντας σαν πρόεδρος της ομα΄δας που αγάπησε, της Λάβας. Το τελευταίο διάστημα υπηρετεί το ποδόσφαιρο από την ΕΠΣ Κυκλάδων, ως πρόεδρος επιτροπής, την οποία παρόλο ότι ανήκε στην αντιπολίτευση, θέλησε να αναλάβει. Όπως λέει και ο ίδιος οι καρέκλες είναι για άλλους, ο δικός του σκοπός είναι να δώσει το ''είναι'' του για το ποδόσφαιρο.
Και γιατί όλος αυτό ο πρόλογος θα αναρωτηθεί κάποιος; Σίγουρα ο πρώτος λόγος είναι ότι εκτιμούμε έναν άνθρωπο που γνωρίζουμε πολλά χρόνια και ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Ο κύριος λόγος όμως της αναφοράς μας είναι ότι κατά τη διαμονή μας στη Σαντορίνη είδαμε τον κ. Γαλανό σκεπτικό... ίσως και κάπως αποστασιοποιημένο από τα πράγματα. Τον ρωτήσαμε να συμβαίνει κάτι, αφού το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγα αυτά που έχουν φτάσει στα αυτιά μας... η απάντηση του; “Έχω τονίσει και στο παρελθόν ότι το ποδόσφαιρο είναι για μένα ζωή... Θέλω να το υπηρετώ με ανιδιοτέλεια, ότι μπαίνει ανάμεσα με ενοχλεί αφάνταστα. Με προβληματίζουν διάφορα το τελευταίο διάστημα. Πάντως αυτή τη στιγμή δεν θέλω να δώσω έκταση σε όλα αυτά. Θα περιμένουμε όλοι την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μας...  μετά θα πω ότι έχω να πω, αυτή την στιγμή προέχουν οι ομάδες''.
Σίγουρα δεν έχουμε την φήμη και των πιο ''βολικών'' παιδιών... πράγμα που μας ώθησε να ρωτήσουμε για το αν θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που χωρίς να έχει δημοσιοποιηθεί έγινε στην Πάρο: ''Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω το παρών. Ενημερώθηκα Παρασκευή μεσημέρι, πράγμα που δεν μου επέτρεψε να έχω την ευχέρεια να προγραμματίσω τις δουλείες μου και να μεταβώ στην Πάρο''.
Για να κλείσουμε χαριτολογώντας αναφέρουμε ότι ο ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Μάριου δόθηκε από τις ίδιες της ομάδες, που διάλεξαν το νέο του νυχτερινό μαγαζί για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο όμορφο και φιλόξενο νησί του Ηφαιστείου.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares