×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 17:06

Νίκος Κοντιζάς: Η Άνω Μερά είναι η αγάπη μου!!!!

anw_mera_2011_630X300

Σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο της Άνω Μεράς Μυκόνου για να συζητήσουμε για τα θέματα της Μυκονιάτικης ομάδας.

Ο Κύριος Κοντιζάς ανταποκρίθηκε με χαρά στην επικοινωνία μας και δείχνοντας μας δείγματα ανθρώπου που αγαπά το ποδόσφαιρο μας άνοιξε την καρδιά του για την μεγάλη του αγάπη όπως μας είπε είναι η Άνω Μερά.

Κύριε Κοντιζά πείτε μας δυο λόγια για την Άνω Μερά.

Η ομάδα είναι μια οικογένεια που αποτελείτε από γηγενείς Μυκονιάτες παίχτες και δουλεύει συστηματικά με στόχο την ποδοσφαιρική πρόοδο και την διάκριση της στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Η Διοίκηση απαρτίζετε από ανθρώπους οι οποίοι έχουν όρεξη για δουλεία και αγαπούν την ομάδα.

Θα θέλαμε να μας πείτε και δυο λόγια για το πώς ανταπεξέρχεται οικονομικά η ομάδα στις πολυέξοδες υποχρεώσεις τις.

Στα οικονομικά είμαστε δύσκολα όπως άλλωστε νομίζω και η πλειοψηφία των ομάδων στις Κυκλάδες. Η ερώτηση σας όμως μου έδωσε την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους όσους βοηθούν οικονομικά όποτε τους ζητηθεί και στηρίζουν έτσι αυτήν την ομάδα, δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα μην αδικήσω κάποιον που ίσως ξεχάσω, βέβαια θα ήθελα να σας πω ότι και εμείς από το Δ.Σ συμβάλουμε όποτε χρειαστεί.

Η ομάδα αυτήν την στιγμή είναι πρωτοπόρος στην φάση των μπαράζ και το πιο πιθανό σενάριο είναι η άνοδος της στην Α΄ Κατηγορία ποιοι είναι οι στόχοι σας;

Ποτέ δεν κρύψαμε ότι έχουμε ως στόχο την άνοδο σε παραπάνω κατηγορία όποια και να είναι αυτή, άλλωστε όπως σας προανέφερα το όραμα μας είναι να βλέπουμε αυτήν την ομάδα ψηλά.

Ναι αλλά όπως θα γνωρίζετε του χρόνου η Α΄ θα έχει πολλές ομάδες από διαφορετικά Νησιά, πράγμα που σημαίνει ότι οι οικονομικές απαιτήσεις θα είναι περισσότερες.

Και βέβαια έχουμε υπ’ όψη μας ότι θα χρειαστούν περεταίρω οικονομικοί πόροι άλλα νομίζω ότι οι συμπολίτες μας θα είναι και πάλι κοντά στην ομάδα.

Πότε θα γίνουν εκλογές για το νέο Δ.Σ.;

Μετά την εκλογή του Προέδρου μας ως Δημάρχου Μυκόνου έπρεπε να κάνουμε εκλογές αλλά συμφωνήσαμε όλοι ότι είναι τιμή μας να έχουμε Πρόεδρο τον  Δήμαρχο (γελια!!) και αφήσαμε τις εκλογές για το μέλλον. Υπολογίζουμε ότι εκλογές θα γίνουν γύρω στον Σεπτέμβριο δεν είμαι και σίγουρος 100% αλλά νομίζω ότι εκεί περίπου θα έχουμε εκλογές.

Θα είστε και πάλι υποψήφιος για το νέο Δ.Σ;

Όπως σας προανέφερα η ομάδα είναι το μεγάλο μου μεράκι και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω γι αυτό θα βάλω και πάλι στο νέο Δ.Σ για να προσφέρω από όπου μου ζητηθεί στην ομάδα μας.

Έχετε να συμπληρώσετε κάτι άλλο;

Ναι η επικοινωνία μας μου δίνει την ευκαιρία να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους Παράγοντες και παίχτες της Α.Σ Θύελλα οι οποίοι μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο ταξίδι μας στην Σαντορίνη για τον αγώνα μπαράζ και να τους υποσχεθώ ότι η φιλοξενία θα είναι η ίδια και από εμάς. Επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας δίνετε την δυνατότητα να πούμε για την ομάδα μας και γενικότερα στην προβολή που κάνετε στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κάνετε.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares