×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011 19:51

Στόχος μας η άνοδος

ao_pagou_proponisi_xan8akis

Το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων συνεχίζεται κανονικά μετά τη διακοπή για το Πάσχα.

Αυτό το Σάββατο θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων και ο τεχνικός τους Πάγου Ηλίας Ξενικάκης μιλά για την ομάδα του και το δύσκολο έργο που έχει σ’ αυτή τη φάση.
Αναλυτικά ο κ. Ξενικάκης είπε: «Από την αρχή ξέραμε τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να πιέσουμε την Ένωση ως το προς το να γίνει η δεύτερη φάση, ώστε τα παιδιά να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Βέβαια χωρίστηκαν οι όμιλοι στα δύο και βρεθήκαμε εμείς με λιγότερες ομάδες στον όμιλο, με αποτέλεσμα να έχουμε λιγότερα παιχνίδια και είχαμε περισσότερες αγωνιστικές αναμονή. Τα μεγάλα κενά που υπήρχαν, σίγουρα επηρέασαν την απόδοση των ποδοσφαιριστών, γιατί είναι ερασιτέχνες και δεν μπορείς να τους έχεις κάθε μέρα στο γήπεδο και αναγκαστικά υπάρχει παύση στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας»

Ο τεχνικός του Πάγου αναφέρθηκε επίσης και για τα παιχνίδια που ακολουθούν αλλά και για το που θα κριθούν τα εισιτήρια της ανόδους.
«Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα των αγώνων που έχουν λήξη ισόπαλα. Αυτό οπωσδήποτε είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές, γιατί έχουν περισσότερα παιχνίδια και έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίζουν τους αγώνες και γενικά δείχνει ότι είναι καλύτερο που έγινε και η δεύτερη φάση. Με το τέλος του πρώτου γύρου οι ομάδες είναι κοντά μεταξύ τους, αν εξαιρέσεις την Άνω Μερά που έχει ξεφύγει λίγο, είμαστε εμείς με τη Θύελλα και το Φιλώτι που ακολουθεί κατά πόδας. Αυτές οι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τα τρία εισιτήρια. Βάσει προγράμματος είναι όλα πιθανά. Είναι έτσι τα παιχνίδια που δεν μπορείς να υπολογίσεις κάτι και πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική όλα θα είναι ρευστά και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα».

Τέλος ο Ηλίας Ξενικάκης μίλησε και για τους στόχους που είχε από την αρχή η ομάδα του.
«Από την αρχή του πρωταθλήματος είχαμε θέσει σαν στόχο την άνοδο στην Α’ κατηγορία Κυκλάδων. Γιατί πιστεύουμε ότι εκεί ανήκει ο Πάγος και όπως είχαν δει όλοι χάσαμε την κατηγορία από ένα κακό παιχνίδι που είχαμε κάνει στην Τήνο και στον επαναληπτικό η τύχη  μας είχε γυρίσει την πλάτη γιατί πετύχαμε τρία τέρματα και αν θυμάμαι καλά είχαμε πέντε δοκάρια. Αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε να εκπληρώσουμε το στόχο μας».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares