Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 18:53

Διγγελίδης: Τιμωρήθηκα άδικα θα προσφύγω στην ΕΠΟ

Εξοργισμένος για την τιμωρία του από την ΠΕ της ΕΠΣΚ παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο S.C. ο βοηθός προπονητή του Πανθηραϊκού κ. Δικελίδης. Εξοργισμένος για την τιμωρία του από την ΠΕ της ΕΠΣΚ παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο S.C. ο βοηθός προπονητή του Πανθηραϊκού κ. Δικελίδης.

Το είχαμε επισημάνει και στην αρχή της χρονιάς και φτάνοντας προς το τέλος της το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται… Ο λόγος για τις ταυτότητες των προπονητών, αλλά και τις πιστοποιήσεις – διπλώματα που διαθέτουν πολλοί από αυτούς, τα οποία όπως φαίνεται είναι σε κάθε περίπτωση «άχρηστα».

Τελευταίο θύμα αυτής της κατάστασης ο Βοηθός προπονητή του Πανθηραϊκού Θανάσης Διγγελίδης, ο οποίος τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική της ΕΠΣΚ με το χρηματικό και 7 αγωνιστικές μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, για τον λόγο ότι έδινε οδηγίες από τον πάγκο της ομάδας του στον τελικό Κυπέλλου.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Πανθηραϊκός έχει δυσανασχετήσει έντονα με αυτή την απόφαση, αφού όπως μας διαμήνυσε ο κ. Διγγελίδης και Κορυφαίο στέλεχος της ομάδας, εκτός της κατοχής του διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β΄, έχουν τακτοποιηθεί και όλα τα προαπαιτούμενα προς την ΕΠΣ Κυκλάδων, με συνέπεια ο κ. Διγγελίδης να έχει το δικαίωμα να δώσει οδηγίες.TEXNIKO TEAM

Ο κ. Διγγελίδης σε επικοινωνία που είχαμε, ήταν σαφέστατα αποτροπιασμένος από αυτή την απόφαση και μας μετέφερε ότι θα φτάσει το θέμα ακόμα και στην ΕΠΟ. Αναλυτικά τα όσα μας είπε: «Είμαι κάτοχος του διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β΄και παράλληλα κατέχω όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτεί η ΕΠΣ Κυκλάδων για να κάθομαι στον πάγκο ως βοηθός προπονητή. Άλλωστε στον τελικό αναγραφόμουν στο φύλλο αγώνα ως βοηθός προπονητή. Με έκπληξη διαπίστωσα την τιμωρία μου, πράγμα που θεωρώ πέρα για πέρα παράτυπο, καθώς το άρθρο 6 του πειθαρχικού κώδικα είναι σαφέστατο και αναφέρει «Δικαίωμα να δίνουν οδηγίες έχουν ο προπονητής και ο βοηθός προπονητή που έχουν την απαραίτητη διαπίστευση της ΕΠΣ και αναγράφονται στο φύλλο αγώνα». Είπε ο κ. Διγγελίδης και πρόσθεσε την πρόθεση που έχει ώστε να προχωρήσει το θέμα: «Επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου προς την ΕΠΟ, όπου θα προσφύγω, αφού όλα όσα αποφάσισε η Π.Ε. είναι παράτυπα. Μάλιστα με ξενίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι εγώ τιμωρήθηκα τη στιγμή που ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας, ήταν δηλωμένος ως εκπρόσωπος και έδινε συνεχώς οδηγίες όρθιος».

Το σχετικό απόσπασμα του πειθαρχικού, όπου εσφαλμένα ο κ. Διγγελίδης αναγράφεται ως Αγγελίδης.

02032016 002

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares