Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 12:35

Λάβα: Θα επιτρέπεται ο Τραμπουκισμός;

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας και προβληματισμού σχετικά με το επεισόδιο που εκτυλίχθητε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τραγαίας εξέδωσε η Λάβα Εμπορείου.

Η διοίκηση της Σαντορινιάς ομάδας καυτηριάζει την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο από την εξέδρα και το χτύπημα στον Κλάϊντι Αγκαράι στην συμπλοκή παικτών που ακολούθησε.

Θέλουμε να καταδικάσουμε το περιστατικό που έλαβε χώρα στον αγώνα της ομάδας μας με τον Αστέρα Τραγαίας στην Νάξο την προηγούμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου όταν μετά από αψυχολόγητη ενέργεια του ποδοσφαιριστή μας που σωστά αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στη συνέχεια δέχεται χτυπήματα από ορισμένους παίχτες του Αστέρα Τραγαιας καθώς και η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλων από την κερκίδα πηδώντας τα σύρματα του Γηπέδου απειλώντας και βρίζοντας τους ποδοσφαιριστές μας ( μπορεί κάποιος να δει το video του αγώνα ) !!
Το αξιοσημείωτο είναι Ότι ο Διαιτητής δεν ανέφερε το παραμικρό στο Φύλλο αγώνα .
Είναι άξιο απορίας λοιπόν ότι από εδώ και πέρα θα επιτρέπεται οποιοσδήποτε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο τραμπουκιζωντας ποδοσφαιριστές , προπονητές , αρχηγούς αποστολής και ο Διαιτητής να μην αναφέρει τίποτα ξεχνώντας ότι ίσως την επόμενη φορά να είναι εκείνος η κάποιος από τους βοηθούς του σε αυτή την θέση !
Πάρα αυτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βαγγέλη Βουτσινο που με την ψυχραιμία του και τον ακέραιο χαρακτήρα του λειτούργησε ως πυροσβέστης και προστάτευσε ποδοσφαιριστές μας και ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί ποτέ ξανά σε κανένα γήπεδο των Κυκλάδων !!

Το βίντεο του αγώνα που δείχνει το τι ακριβώς έγινε… δείτε το και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares