Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 23:08

Ευχαριστώ και ευχές από τον Κωνσταντόπουλο

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος έχει βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται Πανθηραϊκός.

Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Σαντορίνης έχει καταφέρει να δώσει το δικό του στίγμα στην ομάδα, ενώ ήταν πρωτεργάτης στην ποιοτική αναβάθμιση και την έλευση μεγάλων ονομάτων στο νησί του ηφαιστείου.

Ο ίδιος πάντα ήταν αυτόν που έβαζε μπροστά το στήθος του για να προστατέψει την ομάδα από τυχών αποτυχίες, ενώ στην επιτυχία ήταν ο πρώτος που την πίστωνε στην ομαδική δουλειά.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του με τον Πανθηραϊκό το S.C. επικοινώνησε με τον πρώην τεχνικό, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει όλους στην ομάδα του Πανθηραϊκού και να τονίσει τους ισχυρούς δεσμούς του με την ομάδα:

KONSTANTOPOULOSΑναλυτικά η δήλωση του κ. Κωνσταντόπουλου:

"Ως προπονητής οφείλω πολλά στην οικογένεια του Πανθηραϊκού. Μια οικογένεια που πρώτιστος περιλαμβάνει τον πρόεδρο της κ. Καμπουρακη Νικο ο οποίος με εμπιστεύτηκε , με στήριξε & πίστεψε στο όραμα που είχα για να φτάσουμε την ομάδα ψηλά. Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του ΔΣ αλλά & τους ανθρώπους που ήμασταν στην καθημερινότητα μας τόσες ώρες μαζί & εκτός από συνεργάτες γίναμε & πραγματικοί φίλοι. Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου κ. Φουστερη Ιωάννη, Χατζηαντωνιου Αντωνη & Φύτρο Μάρκο για την προσήλωση & πίστη που δείξανε στο όραμα μου & να τους ευχηθώ τα καλύτερα στη συνέχεια. Επίσης ευχαριστώ τον γενικό αρχηγό της ομάδας & στενό συνεργάτη μου κ. Γρυπαιο Τάκη για την στήριξη & τη βοήθεια που έδειξε προς το πρόσωπο μου Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στον κ. Σαρρη Χαρη ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που κοιμάται & ξυπνάει σκεφτόμενος το συμφέρον της ομάδας & να του ζητήσω δημόσια συγγνώμη για όσες φορές τον στεναχώρησα... Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον υπεύθυνο τύπου της ομάδας κ. Καμπουρακη Μπαμπη για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφερε αυτά τα 4 χρόνια & να του υποσχεθώ ότι θα είμαι δίπλα του σε ότι χρειαστεί... Αφήνω τελευταία τη δυνατή σχέση & το μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες που συνεργάστηκα αυτά τα 4χρονια γιατί οι παίκτες αυτοί ήταν άψογοι επαγγελματίες , εργατικοί & μας έφτασαν στο σημείο που είμαστε τώρα ώστε η ομάδα να διεκδικεί την άνοδο της για 1η φορά στην ιστορία της στη Γ´Εθνική Η παρακαταθήκη που κρατάω σαν άνθρωπος κατά την άποψη μου δεν είναι ούτε οι επιτυχίες τόσο πολύ ούτε το αγωνιστικό κομμάτι αλλά το γεγονός ότι δημιούργησα ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα στο σημείο να την αισθάνομαι 2η οικογένεια μου!!".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares