Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 00:18

Πήρε μπροστά στο 2ο ημίχρονο η Λάβα

Μέσα σε πολικό ψύχος που επικρατούσε σήμερα στο Δ.Γ. Φηρών η Λάβα χρειάστηκε 55 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού ΑΟ Σερίφου τον οποίο τελικά νίκησε με 3-0.

Η ομάδα του Αντώνη Καντζέλη, έχοντας κορυφαίο τον Λουκά Βρενάγκρ (2 γκολ) και σε πολύ καλή μέρα τον Απόλλωνα Κολιούση, έδειξε παγωμένη στο πρώτο μέρος, απέναντι στον ΑΟ Σερίφου που έφτασε με καθυστέρηση μισής ώρας στο γήπεδο, λόγω αργοπορίας του πλοίου και ζημιάς που υπέστη το πούλμαν.
Με την έναρξη του πρώτου μέρους η Λάβα απείλησε με τον Χαλβατζή και τον Δεμιρτζή να μη βρίσκουν στόχο από κοντά.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, χωρίς ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.
Στην επανάληψη, ο Αντώνης Κατζέλης ανακάτεψε την τράπουλα, περνώντας τον Κολιούση στην επίθεση, πράγμα που έδωσε ιδιαίτερη ώθηση και έφερε και τα δύο γκολ.
Συγκεκριμένα στο 55΄συνδιασμός Κολιούση - Βρενάγκρ έκανε αποδέκτη της μπάλας τον μικρό, που με αριστερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Μποφίλιο.
Στο 65΄σε μία φάση καρμπόν, ο Βρενάγκρ και πάλι με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.
Το τελικό 3-0 ήρθε στο 71', όπου ο Κολιούσης μπήκε σφήνα ανάμεσα στους αμυντικούς του ΑΟ Σερίφου και αφού έκλεψε τη μπάλα πλάσαρε τον Μποφίλιο διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να βάλουν το γκολ της τιμής αλλά ο Ρεβίνθης νικήθηκε από τον Ξαγοράρη σχεδόν εξ επαφής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 75΄ο τερματοφύλακας του ΑΟ Σερίφου, Μποφίλιος, αποχώρησε λόγω τραυματισμού και την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Ράμπιας.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μαθιουδάκης, με βοηθούς τους Δεληγιάννη και Ψαρρά.
Συνθέσεις
Λάβα (Κατζέλης): Ξαγοράρης, Δρόσος Κ. (75΄Δρόσσος Α.), Βάλβης Γ., Δεμιρτζής, κολιούσης, Δακουτρός, Φίτσο, Βάλβης Μ. (50΄Κατσαμάνης), Χαλβατζής (50΄Χριστιανός), Καφιέρης, Βρενάγκρ.
ΑΟ Σερίφου (Μουστάκας): Μποφίλιος (75΄λ.τ. Γαβριήλ), Αδελιανάκης, Μουστάκας, Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α., Μαγουλάς (57΄λ.τ. Ράμπιας), Χρυσολοράς (89΄λ.τ. Βαλσαμάκης Κ.), Ρεβίνθης Κ., Παρίσης, Λιβάνιος.

LOGO YOGI FINNAXOS KOZINAXOS NIMAKNAXOS TYROKOMIA NAXOU BANNER 700X95SANTORINI FZ BEAUTY SALONSANTORINI GIOUSIASSANTORINI VOLCANO METAFORESTHIRA AFOI DROSOUTHIRA TABASCO

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δανεικός στη Λάβα ο Σορώτος Λάβα – ΑΟ Σερίφου 3-0 [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares