Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 17:01

''Τιμωρία'' στο 90' για τους Νέους

Ένα δυνατό ματς και από τις δύο ομάδες στο οποίο όλες οι μπαλιές τις διεκδικούσαν, με την ομάδα των Κυκλάδων να πιέζει σε όλο το ματς και να πατάει στο γήπεδο καλύτερα όμως η μπάλα... του τιμώρησε με τη Λέσβο να πετυχαίνει το γκολ στο 90'. 

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΤο ματς ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες με τη πρώτη ευκαιρία να γίνεται στο 16' με δυνατό σουτ του Φραγκίσκου το οποίο κατέληξε άουτ για τις Κυκλάδες . Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 25' μετά από αδυναμία της άμυνας των Κυκλάδων να διώξει και ο Μαρίνος από το ύψος του πέναλτυ σουτάει απελπιστικά άουτ. 

Τελευταία ευκαιρία στο ματς έγινε στο 40' μετά από κεφαλιά του Ψαρρά. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τις Κυκλάδες ψάχνουν με αξιώσεις στην αντεπίθεση το γκολ,αλλά ακόμη δεν έχει γίνει η σωστή τελική πάσα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τις δύο ομάδες να δίνουν δυνατές μάχες στο κέντρο. Στο 49' μακρινό φάουλ για την Λέσβο από τον Σιταρά,η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά,δυσκόλεψε τον Πρίντεζη που κατάφερε να μπλοκάρει.  Στο 55' Οι Κυκλάδες πίεζαν ψηλά κλέβοντας μπάλες, αναγκάζοντας σε λάθη τους αντιπάλους τους,αλλά δύο φορές ο Ματσιώτας και ο Κ.Σαρρής δεν μπόρεσαν να επωφεληθούν. 

Τρία λεπτά αργότερα ο Σαρρής δεν μπόρεσε με πλάτη στην εστία να γυρίσει και να εκτελέσει μετά από λάθος του τερματοφύλακα. Στο 63΄ ένα δυνατό σουτ του Φραγκίσκου από την περιοχή μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι του Ζηρόπουλου.Η καλύτερη ευκαιρία των Κυκλάδων με διαγώνιο σουτ του Κ.Σαρρή στο 65' ελάχιστα άουτ. 

Οι Κυκλάδες είχαν υποχρεώσει την Λέσβο σε παθητικό ρόλο στο ματς και στο 74' ένα καλό σουτ του Φραγκίσκου δεν βρήκε στόχο,ενώ για την Λέσβο ο Νομίδης μπήκε στην θέση του Βελούτσου. 

Στο 82' μια φοβερή ευκαιρία από τον Φραγκίσκο καθώς μετά από υποδειγματική ανάπτυξη από την πίσω ζώνη, βρέθηκε ολομόναχος σε τετ α τετ,αλλά ο Ζηρόπουλος άλλαξε την τροχιά προς τα δίκτυα σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Να αναφέρουμε πως στο 87' απεβλήθει ο προπονητής της Λέσβου από τον πάγκο για διαμαρτυρία.

Η Λέσβος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 89', μετά από κερδισμένο κόρνερ ανέβηκαν αρκετοί παίκτες στα καρέ των Κυκλάδων,ασταθής απόκρουση της άμυνας και αφού  η μπάλα άλλαξε  δύο φορές μέσα στην περιοχή ο Παπουτσιδέλης πλάσαρε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.Αν και οι Κυκλάδες έχασαν αυτό το ματς παραμένουν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής του αγώνα ο κ.Δημαράκης με βοηθούς τους κ.κ Σπάρταλη και Αλεξοπούλου

Συνθέσεις

Λέσβος (Π. Μαστέλου): Ζηρόπουλος, Ψωμάρας, Δωματάς, Σιταράς, Ματζουράνης, Δραπαντώνης, Χιωτέλλης (79' Σφαμιδάκης), Ψαρράς (67' Θεοδοσίου), Παπουτσιδέλης, Μαρίνος, Βελούτσος (73΄Νομίδης).

Κυκλάδες (Γ. Μοστράτος): Πρίντεζης, Βερώνης, Βουτσίνος, Ξενάκης, Τσούκε, Δρόσος, Σιγάλας, Καρούσης, Σαρρής Κ., Φραγκίσκος (83' Σαρρής Κ), Ματσιάτας (69' Τζούρος)

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares