Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2016 16:52

Ευχές και ευχαριστώ από την Θύελλα

Το Δ.Σ., τα προπονητικά τιμ, οι παίχτες αλλά και όσοι ανήκουν στην οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου εύχονται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, ειρήνη και εκπλήρωση όλων των προσωπικών στόχων του καθενός!

Δωθήσεις της ευκαιρίας το Δ.Σ. της ομάδας θα ήθελε να συγχαρεί την ομάδα Ανδρών και το προπονητικό της τιμ για την επίτευξη του φετινού της στόχου, ο οποίος επετεύχθει με την πρόκριση της ομάδας μας στα μπαράζ του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας για μια ακόμη χρονιά.

Πρόκειται για μια επιτυχία η οποία προήλθε μέσα από τη σκληρή δουλειά όλων όσων ασχολούνται με την ομάδα καθημερινά και διατηρεί την ομάδα μας στην ελίτ του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, διατηρώντας παράλληλα τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ από την επαναδραστηριοποίηση της το 2009 κι’ έπειτα.

Παράλληλα τη χρονιά που πέρασε είδαμε τις ακαδημίες της ομάδας μας να συνεχίζουν την καλή δουλειά τους και να φτάνουν μόλις σε λίγους μήνες από την έναρξη τους να φιλοξενούν πάνω από 100 νέους αθλητές ηλικιών 5-17 ετών. Αυτό ίσως είναι και η πιο σημαντικός στόχος που επετεύχθει μέσα στο 2015 μιας και με τη συστηματική δουλειά από τους προπονητές μας είδαμε να παίρνει σάρκα και οστά ο πρωταρχικός στόχος του Δ.Σ. ο οποίος δεν είναι άλλος από την ενασχόληση των νέων παιδιών του νησιού μας με τον αθλητισμό και με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Επίσης επετεύχθει η δημιουργία του site της ομάδας μας, μια κίνηση που συμβαδίζει με την εποχή μας και δίνει στον καθένα από εμάς εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για την ομάδα μας μέσα από ένα εύχρηστο και ευχάριστο διαδικτυακό περιβάλλον.

Όλα αυτά δε θα είχαν πραγματοποιηθεί εάν δεν είχαμε την αμέριστη βοήθεια των χορηγών μας, οι οποίοι μέσα σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε σαν χώρα, στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας και μας βοήθησαν με όλες τις δυνάμεις τους ούτως ώστε οι ιδέες και οι στόχοι μας σαν Δ.Σ. να πάρουν σάρκα και οστά.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους στέλνουμε τις ευχές μας για την νέα χρονιά ευχόμενοι υγεία και ευημερία!

Κλείνοντας ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο του νησιού και τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι μας στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις αποτελώντας τον 12ο παίχτη μας!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares