Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015 19:26

Πρώτη νίκη για τους «Μπέμπηδες» της Νάξου [pics]

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο ΠΑΣ Νάξου, που επικράτησε 1-3 του Αστέρα Τραγαίας στο Δ.Γ. Αγερσανίου.

Οι παίκτες του Μανόλη Σέργη, με πολλά νέα πρόσωπα να κάνουν την εμφάνιση τους, έδειξαν χαρακτήρα απέναντι στον έμπειρο αντίπαλο όπως είναι ο Αστέρας και με όπλο την σωστή άμυνα κατάφερε να ανεβάσει στροφές στην επανάληψη, πετυχαίνοντας τρία τέρματα, με τον Αστέρα να μειώνει σε 1-3 με την εκπνοή του αγώνα.

Πριν την έναρξη του αγώνα είχαμε ένα απρόοπτο, αφού στο ζέσταμα των διαιτητών διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τραυματισμό του πρώτου διαιτητή κ. Κολυμπίρη που αντικαταστάθηκε από τον Φίλλιπο Φαν Άακεν, με την θέση του 1ου βοηθού να καταλαμβάνει ο κ. Νεοκοσμίδης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε στο παιχνίδι με τρεις καλές ευκαιρίες από τους Κατσιούλη, Πρεβόλη και Παπαδόπουλο, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του και προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είδε τον Χαριτίδη να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Βασαλάκη στο γάμα της εστίας του. Μάλιστα ο τερματοφύλακας των «Μπέμπηδων» είπε λίγο αργότερα και πάλι όχι στον Ψαρρό, που μετά από λάθος στην άμυνα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Καπετάνου αντικατέστησε τον Κατσιουλη και στην πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΣ, που ήρθε από λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Αστέρα, μπήκε σφήνα στη φάση και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1. Αυτό είναι το πρώτο τέρμα το έμπειρου επιθετικού με τη νέα του ομάδα.
Στο 61' ο Πρεβολης αναγκάζει τον Λαγογιαννη σε φανταστική απόκρουση, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Ο μικρός με το καλό πόδι που διαθέτει, ανέλαβε την εκτέλεση με την μπάλα να καταλήγει στο κεφάλι του προωθημένου Μοσχονά, ο οποίος με κοντινή κεφάλια έκανε το 0-2.
Στο 71' ο Πιταρας βρίσκεται μόνος απέναντι στον Χαριτίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το δοκάρι του Χαρητίδη.
Στο 75' ο Πρεβολης επισφράγγισε τη νίκη της ομάδας του, όταν μετά από ασιστ, με άψογο πλασέ έκανε το 0-3.
Ο Αστέρας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 88', όταν ο Βασαλακης με πολύ όμορφο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-3.
Διαιτητής ήταν ο Φίλλιπος Φαν Αακεν, με βοηθούς τον κ. Νεοκοσμιδη και την κα. Ψαρρά.
Αστέρας Τραγαιας (Κατσουλης): Λαγογιαννης, Δεγαιτας, Κατσουλης, Σπανός, Πιετρι, Πενικου, Μαρουλης, Επταήμερος, Ψαρρος (53 Πιτταρας), Δεδρινος, Βασαλακης.
ΠΑΣ Νάξου (Σεργης): Χαριτίδης, Πιταρας, Ξενακης, Καραμπατσος (85' Ζακο), Πολυκρετης, Φλεριανος, Φραγκισκος, Παπαδόπουλος, Κατσιουλης (46 Καπετανου), Πρεβόλης, Μοσχονάς (74 Μπακαλος).


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares