Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015 11:22

Αίαντας «5» ταχυτήτων…

Με πεντάρα κόντρα στην Μάρπησσα, που τον έφερε πρώτο μαζί με τη Λάβα στον βαθμολογικό πίνακα της Β΄Κατηγορίας συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Αίαντας Σύρου.

Οι Συριανοί, που επιβεβαίωσαν το τίτλο της ποιοτικής ομάδας και ενός από τα φαβορί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο, υποχρεώνοντας τον σε μία βαριά ήττα.

Τον χορό των γκολ άνοιξε με το καλημέρα, μόλις στο 3ο λεπτό ο Γιάννης Ρούσσος. Στο 23΄ήρθε η σειρά του Φωτεινιά να χρηστεί σκόρερ της αναμέτρησης. Στο 39΄ο Βαμβακούσης, έκανε το 3-0, διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αίαντας έκανε οικονομία δυνάμεων, μη θέλοντας το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Παρόλα αυτά ο Καπλάνης στο 56΄και ο Φωτεινιάς στο 68΄έκαναν το τελικό 5-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Τσιριγώτης, με βοηθούς του κ.κ. Δεληγιάννη και Γρυπάρη.

Ο Αίαντας Σύρου του Γιώργου Ρούσσου ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Βαμβακούρη, Κόκκαλη, Βαμβακούση, Αργυρό, Καμπάνη, Ρούσσο Ι., Ρούσσο Γ., Χαλκιά, Καπλάνη, Μανουδάκη και Φωτεινιά, ενώ την 18αδα συμπλήρωναν ο: Δεναξάς, Φωτεινιάς Μ., Τσιριγώτης, Καμολίνος, Ζερβάκης, Μαυράκης και Ζήκας.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares