Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 01:23

Μεταγραφή «κανόνι» για τη Λάβα

Πολύ σημαντική ενίσχυση για την επιθετική γραμμή της Λάβας, η διοίκηση της οποίας ήρθε σε συμφωνία και απέκτησε τον παίκτη που στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί ως "Το κανόνι της Σαντορίνης" και ακούει XRISTIANOS ORTHIAΓιώργος Χριστιανός.

Ο Γιώργος Χριστιανός ως παίκτης του ΟΦΗ έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Νέων, ενώ θεωρείτε παίκτης γέννημα θρέμμα του Πανθηραϊκού, με τον οποίο το 93-94 έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Δ΄Εθνική.

Η ανακοίνωση της Λάβας

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του επιθετικού ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Χριστιανού ο οποίος με την εμπειρία του και τον ακέραιο χαρακτήρα του θα βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα μας. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο τον προπονητή και το Δ.Σ του Α.Ο Πανθηραϊκού για την άψογη συνεργασία μας!!

Αμέσως μετά την υπογραφή του στην Λάβα ο Γιώργος Χριστιανός δήλωσε στο S.C.: «Θέλω να βοηθήσω τη Λάβα να πετύχει τους στόχους της και αυτό θα γίνει με πολύ δουλειά, χαμηλούς τόνους και προσήλωση στο έργο μας. Επίσης είναι χαρά μου που η Λάβα μου δίνει την ευκαιρία να παίξω μέσα σε αυτό το ιστορικό γήπεδο, που ουσιαστικά μεγάλωσα και έμαθα ποδόσφαιρο».

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ευχαριστούμε τη Zante Ferries »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares