Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 23:50

Ισοπαλία με φόντο το χτίσιμο της δυνατής Θύελλας [pics]

Με το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα τον Κώστα Ανδρούτσο να κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα γκολ ποστ και τα νέα πρόσωπα της ομάδας η Θύελλα έκανε το ντεμπούτο της σήμερα στο ΔΓ Καμαρίου, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Ο Στέφανος Διονυσόπουλος και οι παίκτες του δουλεύουν εντατικά ώστε να ενώσουν το παζλ και να παρουσιαστεί έτοιμη η Θύελλα ενόψει της νέας χρονιάς που ξεκινά γι αυτήν με δύο ματς φωτιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κόντρα στον Πανθηραϊκό, με τον Θρίαμβο από την άλλη πλευρά να επιστρέφει στην Αθήνα με δύο δυνατά και χρήσιμα φιλικά στη Σαντορίνη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν κάτω από τον καυτό σήμερα ήλιο της Σαντορίνης με το θερμόμετρο να πιάνει κόκκινα. Η Θύελλα που είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίωρο, ευτύχησε να προηγηθεί στο 33' με τον πρωτοεμφανιζόμενο Δανέζη να νικά τον Παπαδιώτη με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Μετά από αρκετές αλλαγές στην επανάληψη ο Θρίαμβος πήρε την πρωτοβουλία στον αγώνα και ισοφάρισε σε 1-1 στο 90' με κοντινό πλασέ του Παπαναστασίου.
Η Θύελλα παρά το γεγονός ότι φάνηκε αρκετά ανέτοιμη, παράλληλα έδειξε στοιχεία στο παιχνίδι της που θυμίζουν το καλό και το γρήγορο ποδόσφαιρο που θέλει να καθιερώσει ως τρόπο παιχνιδιού ο Στέφανος Διονυσόπουλος, ο οποίος καλείτε να ενώσει το παζλ μιας νέας ομάδας που έχασε δύο από τους καλύτερους παίκτες της (Φύτρο - Αρβανίτη μεταγραφή στον Πανθηραϊκό). Πάντως η ομα΄δα του Καμαρίου δεν έχει κλείσει ακόμα τα μεταγραφικά της, αφού τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές.
Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος με βοηθούς του κ.κ. Νεοκοσμίδη και Ζώρζο.
Συνθέσεις
Θύελλα (Διονυσόπουλος): Αλεφραγκής Α., Δαμίγος, Λιγνος, Δαμίγος, Βουλγαράκης, Νικολάου, Νομικός, Βλαβιανός, Δημητρακόπουλος, Τσαουζλάρι, Δαβήλας.
Έπαιξαν επίσης: Αλεφραγκής Ν., Δανέζης, Μπίμπα, Ανδρούτσος, Μπρίτας, Καψάλης, Ζαφειρόπουλος.
Θρίαμβος Χαϊδαρίου (Κιούρκος): Παπαδιώτης, Βαρουξής, Χατζής, Γιαννούλης, Ντουλες, Παπαδας, Καλλιλας, Μπάκας Ν., Κατσαδούρης, Σκελεταρης, Ταπρατζης.
Έπαιξαν επίσης: Τζαγκουνης, Μπάκας Α., Μπανιάς, Σκυριώτης, Αποστολόπουλος, Θανόπουλος, Παπαναστασίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares