Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 18:54

Οι έξυπνες βόμβες του ΑΟ Πάρου

Στο φετινό πλούσιο ρόστερ του ΑΟ Πάρου, που προέκυψε από την συνένωση με τον Νηρέα προστέθηκαν ο Διονύσης Γιαννούλης και Στάθης Τριανταφυλλίδης.

GIANOULIS NAXOSΓιατί βόμβες;
Ο Γιαννούλης φεύγοντας σε νεαρή ηλικία από την Πάρο, εντάχθηκε στους νέους του Ιωνικού και στην συνέχεια μεταπήδησε στην αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, φτάνοντας ένα βήμα από την πρώτη ομάδα.
Οι συγκυρίες τον οδήγησαν δανεικό στην Κόρινθο και η απόφαση του να μετακομίσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Σίλβια Σουηδίας,του στέρησαν την ευκαιρία στην ομάδα της Τρίπολης.
Επαναπατρίστηκε στον Πανιώνιο, πήρε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ώσπου η οικονομική αστάθεια του ιστορικού ήταν η αφορμή για να παίξει στον Φωστήρα και τον Πανελευσινιακό.
Στο μεταξύ οι επαγγελματικές ανάγκες των επιχειρήσεων της οικογένειας του στο νησί, τον ξανάφεραν πίσω και αποφάσισε να μην μείνει ανενεργός και να στρατευθεί στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε.
Ο Τριανταφυλλίδης μετά την εισαγωγή του στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, αποφοίτησε με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, αγωνίστηκε με τον Κεραυνό ΑΓ. Παύλου και τον ΠΑΟ Διοικητηρίου, ενώ ταυτόχρονα δούλεψε σαν προπονητής σε υποδομές με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
TRIANTAFILIDIS NAXOSΓιατί έξυπνες;
Εκτός από το ότι δεν επιβαρύνθηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός του συλλόγου, εκτός του ότι η ποδοσφαιρική τους αξία ξεπερνά τα δεδομένα του πρωταθλήματος μας, έχουν βγει και οι δύο από τα σπλάχνα του συλλόγου και οι σχέσεις τους με την υπόλοιπη ομάδα είναι άριστες, καθώς αμφότεροι είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και αγαπητοί.
Επίσης σκοπεύοντας μελλοντικά να μείνουν στο ποδόσφαιρο και να ασχοληθούν με τις ακαδημίες, αποτελούν μία σοβαρή και ελπιδοφόρα παρακαταθήκη για το μέλλον του Παριανού ποδοσφαίρου.

Στο φετινό πλούσιο ρόστερ του ΑΟ Πάρου, που προέκυψε από την συνένωση με τον Νηρέα προστέθηκαν ο Διονύσης Γιαννούλης και Στάθης Τριανταφυλλίδης. Γιατί βόμβες; Ο Γιαννούλης φεύγοντας σε νεαρή ηλικία από την Πάρο, εντάχθηκε στους νέους του Ιωνικού και στην συνέχεια μεταπήδησε στην αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, φτάνοντας ένα βήμα από την πρώτη ομάδα. Οι συγκυρίες τον οδήγησαν δανεικό στην Κόρινθο και η απόφαση του να μετακομίσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Σίλβια Σουηδίας,του στέρησαν την ευκαιρία στην ομάδα της Τρίπολης. Επαναπατρίστηκε στον Πανιώνιο, πήρε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ώσπου η οικονομική αστάθεια του ιστορικού ήταν η αφορμή για να παίξει στον Φωστήρα και τον Πανελευσινιακό. Στο μεταξύ οι επαγγελματικές ανάγκες των επιχειρήσεων της οικογένειας του στο νησί, τον ξανάφεραν πίσω και αποφάσισε να μην μείνει ανενεργός και να στρατευθεί στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε. Ο Τριανταφυλλίδης μετά την εισαγωγή του στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, αποφοίτησε με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, αγωνίστηκε με τον Κεραυνό ΑΓ. Παύλου και τον ΠΑΟ Διοικητηρίου, ενώ ταυτόχρονα δούλεψε σαν προπονητής σε υποδομές με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Γιατί έξυπνες; Εκτός από το ότι δεν επιβαρύνθηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός του συλλόγου, εκτός του ότι η ποδοσφαιρική τους αξία ξεπερνά τα δεδομένα του πρωταθλήματος μας, έχουν βγει  και οι δύο από τα σπλάχνα του συλλόγου και οι σχέσεις τους με την υπόλοιπη ομάδα είναι άριστες, καθώς αμφότεροι είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και αγαπητοί. Επίσης σκοπεύοντας μελλοντικά να μείνουν στο ποδόσφαιρο και να ασχοληθούν με τις ακαδημίες, αποτελούν μία σοβαρή και ελπιδοφόρα παρακαταθήκη για το μέλλον του Παριανού ποδοσφαίρου. Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares