Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 15:12

Λήξη 10ου Αθλητικού Καλοκαιρινού Camp του Ν.Ο.Σύρου.

Το 10ο καλοκαιρινό αθλητικό καμπ του Ν.Ο. Σύρου ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο χώρο του αθλητικού κέντρου ’’Δημήτριος Βικέλας’’.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος και τα παιδιά που συμμετείχαν έκλεισαν το καμπ με μια μικρή κατασκευή, που ήταν πολύ ευχάριστη δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να φύγουν με ευχάριστες αναμνήσεις για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ένα μικρό δώρο για την νέα σχολική χρονιά!

Η δράση του συλλόγου είναι μια προσπάθεια που νομίζουμε πως είναι απαραίτητη στο χώρο του αθλητισμού, ο οποίος έχει ανάγκη από νέα παιδιά. Έχει ανάγκη από μικρούς αθλητές και αθλήτριες, που μέσα σε ένα άρτιο και επιστημονικά καταρτισμένο πρόγραμμα βρίσκουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του αθλητισμού, να βελτιώσουν τις φυσικές και συναρμοστικές τους ικανότητες και να μάθουν βασικές δεξιότητες τόσο από τα αθλήματα του ομίλου, όσο και των εξωτερικών συνεργατών μας.

Είναι μια προσπάθεια του ομίλου σεβόμενοι όλους εσάς τους γονείς οι οποίοι επιθυμείτε τα παιδιά σας να αθλούνται ποιοτικά, να διαπαιδαγωγούνται σωστά και να διασκεδάζουν μέσα σε συνθήκες συντροφικότητας και ασφάλειας σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.


Στο φετινό καμπ συμμετείχαν 150 περίπου παιδιά, βρίσκοντας διέξοδο σε αθλητικές δραστηριότητες στους χώρους του Δημοτικού αθλητικού κέντρου, στις παραλίες του νησιού μας και με εκπαιδευτικές εκδρομές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που στήριξαν την προσπάθεια αυτή του ομίλου και μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμο Σύρου Ερμούπολης που μας φιλοξένησε, αλλά και το προσωπικό του αθλητικού κέντρου για την άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση.


Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς του προγράμματος που μας φιλοξένησαν στους χώρους τους δείχνοντας στους λιλιπούτειους αθλητές μας την δουλειά τους και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες μας που δίδαξαν στα παιδιά μέσα από τις δραστηριότητες τους την αθλητική άμυλα, την αρμονία της μουσικής και του χορού καθώς και την παράδοση μας. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές φυσικής αγωγής και τους εκπαιδευτικούς που συνεργάστηκαν με τον όμιλο και έδωσαν στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους.

Ενημερώνουμε τους γονείς πως οι χειμερινές δραστηριότητες του ομίλου θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο, με την έναρξη της σχολικής περιόδου.
Πληροφορίες για εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του ομίλου 22810-88666 (10:30 – 13:30) & 6982555707.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares