Κυριακή, 09 Αυγούστου 2015 22:51

Κολιούσης, Δακουτρός και Ξαγοράρης στη Λάβα

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για τη Λάβα που ανακοίνωσε τους Δακουτρό και Ξαγοράρη που απέκτησε από τον Πανθηραϊκό, με αποκλειστικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Απόλλωνα Κολιούση τον οποίο θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες.

Ο Δακουτρός είναι 27 χρονών και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός, ενώ ο Μανόλης Ξαγοράρης είναι 17 χρονών τερματοφύλακας που πέρυσι ήταν στην τριάδα του Πανθηραϊκού. Οι δύο παίκτες βρέθηκαν με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Μανόλη Νομικό, όπου υπέγραψαν τα δελτία τους και στη φωτογραφήθηκαν με φόντο το Ηφαίστειο.

Πλέον μετά και από τις τελευταίες κινήσεις γίνεται αντιληπτό ότι η Λάβα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β΄ Κατηγορία, ενώ βάζει τις βάσεις για το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Συνέχεια των μετεγγραφών της ομάδας μας ανακοινώνουμε την απόκτηση του ακραίου αμυντικού Μάρκου Δακουτρού και του τερματοφύλακα Μανώλη Ξαγοράρη. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και τους ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!! Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ του Πανθηραϊκού για την άψογη συνεργασία στην μετακίνηση των 2 ποδοσφαιριστών!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares