Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 15:24

Νομικός: Θα δουλέψουμε συντονισμένα

Ένα ακόμη ικανό στέλεχος προστέθηκε πρόσφατα στο διοικητικό τιμ της Λάβας στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης που επιχειρείται στο σωματείο της Θήρας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Πανθηραϊκό, Καρτεράδο και Λάβα, θα είναι σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας από το Εμπορείο: «Σε συνέχεια του νέου Δ.Σ της ομάδας μας ανακοινώνουμε στην θέση του τεχνικού Διευθυντή τον Μανώλη Νομικό, ο οποίος με την πείρα του και τον ακέραιο χαρακτήρα του θα βοηθήσει τα μέγιστα στο πολύ δύσκολο έργο που αναλαμβάνει»

Όλοι μαζί

Ο Μανόλης Νομικός μετά την ανάληψη των καθηκόντων του έπιασε αμέσως δουλειά, αφού έδωσε το παρών στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Μύκονο. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του και να του αποσπάσουμε τις πρώτες κουβέντες για το έργο που ανέλαβε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ομάδας μου και προσωπικά τον κ. Μάριο Γαλανό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ από την θέση του τεχνικού διευθυντή. Πεποίθησή μου είναι ότι πως οι μεγάλες επιτυχίες θα έρθουν από τη συλλογικότητα κι όχι από την ατομικότητα. Πολλοί ικανοί άνθρωποι μαζί μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ και που είμαι χαρούμενος που μπορώ και εγώ να προσφέρω σε αυτή την προσπάθεια».

Πλάνο

Ο κ. Νομικός είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας της Σαντορίνης και πολύ γνωστός στο Σαντορινιό και γενικά στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Ο ίδιος ευελπιστεί ότι και με την δική του συνεισφορά η Λάβα μπορεί να αναγεννηθεί. Φυσικά όλα αυτά κατόπιν συνεργασίας με τον προπονητή που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, όπως και με τους Γεν. Αρχηγούς Αρτέμη Δρόσο και Γιώργο Στεφανάκη: «Το κομμάτι που έχω αναλάβει έχει αυξημένες απαιτήσεις, καθώς μαζί με τον προπονητή μας θα συνεχίσουμε την δουλειά της περσινής χρονιάς. Φυσικά ο καθένας από το πόστο και το ρόλο που θα έχει αναλάβει στην αναγέννηση της ομάδας. Σε συνεργασία λοιπόν με τους γενικούς αρχηγούς, τους παλιούς ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τον πρόεδρο, βάλαμε προτεραιότητες για να φτιάξουμε έναν κορμό στον οποίο θα επενδύσουμε τα επόμενα χρόνια. Αυτός ο κορμός μπορεί να προκύψει είτε μέσα από την ακαδημία μας, είτε με την προσθήκη ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας».

Στόχοι

Η συμμετοχή της Λάβας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας είναι κάτι που χρονικά σίγουρα βολεύει μία ομάδα που βρίσκεται σε περίοδο ανασυγκρότησης. Όπως είναι λογικό η ομάδα της Σαντορίνης δεν σκοπεύει να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου, πράγμα που αποδεικνύουν και τα λόγια του κ. Νομικού που μιλά για ενίσχυση της ομάδας: «Όπως σας είπα σημαντικό κομμάτι για εμάς αποτελεί η ενίσχυση, όπου θέλουμε να έρθουν σε εμάς παιδιά, που θα δώσουν στην ομάδα κάποια στοιχεία που της έλειπαν. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε και να παράγουμε ποδοσφαιριστές που θα έχουν τη φιλοσοφία μας. Υπάρχει ένα πλάνο που λέει πως την δεύτερη χρονιά, δηλαδή αυτή που θα έρθει, το οποίο είναι μία πιο ανταγωνιστική ομάδα. Το διάστημα που απομένει θα πρέπει να το δούμε αυτό και να κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να είμαστε έτοιμοι. Προσπαθούμε να δίνουμε τα πάντα και θέλουμε να μπούμε πιο ενισχυμένοι στη νέα χρονιά».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares