Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 12:53

Συμμετοχή του ΑΟ Πάρου στο πανελλήνιο ανοικτής θάλασσας

Στην παραλία της Αρετσούς στην Καλαμαριά διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθώνιας κολύμβησης με διοργανώτρια την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας [ΚΟΕ].

Στο πρωτάθλημα αυτό της κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων, πήραν μέρος όλοι οι μεγάλοι Ελληνικοί σύλλογοι, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Ν.Ο Βουλιαγμένης, Ηλυσιακός, Γλαύκος Περιστερίου. ΑΝΟΑ και άλλοι, όπως και οι κορυφαίοι κολυμβητές με προεξάχοντα τον Σπύρο Γιαννιώτη.

Ανάμεσα τους και δύο Παριανόπουλα, οι Σπύρος Μπούμπας και Κοσμάς Κονταράτος, για πρώτη φορά αντιπροσώπευσαν ομάδα από τις Κυκλάδες.

Παρά την πλημμελή σε σχέση με τους άλλους αθλητές προετοιμασία τους, τερμάτισαν στα 5.000 μέτρα στην κατηγορία τους, ενώ η παρουσία τους προκάλεσε την θετική έκπληξη στα στελέχη της ομοσπονδίας.

Οι δύο κολυμβητές μας συνοδεύτηκαν από τον προπονητή τους Κάρολο Μορόνι, που σε δύσκολες συνθήκες κατάφερε να τους παρουσιάσει ικανούς να ανταπεξέλθουν σε τόσο υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο και από τον έφορο του τμήματος Μιχάλη Μπούμπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρασκήνιο των αγώνων, οι παράγοντες της ομοσπονδίας είχαν σειρά συζητήσεων για την ανάπτυξη του αθλήματος στα νησιά μας και γνωρίζοντας οι ίδιοι τις προϋποθέσεις που υπάρχουν, θέλησαν να κρατήσουν ανοικτό τον δίαυλο της επικοινωνίας στην προοπτική τηε διοργάνωσης του πανελληνίου πρωταθλήματος στο μέλλον, ακόμη για την στήριξη της προσπάθειας των τοπικών παραγόντων και των προπονητών με την παροχή

κάθε είδους βοήθειας.

Τα αγωνίσματα μεγάλων αποστάσεων στην κολύμβηση αποκτούν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον και ασφαλώς η προοπτική ανάθεσης μεγάλων διοργανώσεων, αποτελεί ένα σπουδαίο κίνητρο και σίγουρα προσθέτει δυναμική στους συλλόγους που έχουν δημιουργήσει τέτοια τμήματα.

Ασφαλώς η δουλειά που χρειάζεται να γίνει έχει πολύ δρόμο, αλλά το μέλλον είναι ελπιδοφόρο.

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares