Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 15:19

Στον αέρα η μεταγραφή Κασκούτη

Η διαφαινόμενη ως σίγουρη ένταξη του Δημήτρη Κασκούτη στον Παμμηλιακό, όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά τίθεται πλέον εν αμφιβόλω η πραγματοποίηση της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades, ο περσινός πρώτος σκόρερ που έβγαλε μάτια με την απόδοση του, βρίσκεται εδώ και μέρες στο νησί της Μήλου, αλλά η επικείμενη συμφωνία του έχει σκαλώσει στις εξωαγωνιστικές κυρίως λεπτομέρειες που αφορούν τις συνθήκες ένταξης του στην ομάδα.

Ωστόσο τα πράγματα σύντομα θα ξεκαθαρίσουν, αρνητικά η θετικά και δεν αποκλείεται να μπουν και άλλοι στον χορό της απόκτησης του, αν τελικά χωρίσουν οι δρόμοι του με τους Μηλιούς.

Άλλωστε ήδη από τον περασμένο Γενάρη, ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό στον νομό μας, είχαν εκφράσει ανεπίσημα ενδιαφέρον για την προοπτική απόκτησης του.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε παραπέμψει τους ενδιαφερόμενους στο τέλος της σεζόν, καθώς ήταν προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Νηρέα, καταφέρνοντας στο τέλος να βοηθήσει καθοριστικά την ομάδα του στο να παραμείνει στην κατηγορία με την απόδοση και βέβαια τα 16 γκολ που πέτυχε.

Έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε που τελικά θα καταλήξει ο δεινός σκόρερ, που μαζί με μερικούς ακόμα σε διαφορετικές ομάδες ποδοσφαιριστές εκτός Κυκλάδων, ομόρφυναν το πρωτάθλημα μας με την ποιοτική τους αγωνιστική αξία και την άψογη επαγγελματική τους συμπεριφορά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares