Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 20:39

Νίκησε και ελπίζει ο Παμμηλιακός

Μετά την ήττα το Σάββατο στη Σύρο είχαμε γράψει ότι ο Παμμηλιακός έψαχνε ένα θαύμα για να προκριθεί.

Το πρώτο κομμάτι του θαύματος πραγματοποιήθηκε με τον Παμμηλιακό να κερδίζει την Άνω Μερά στη Μήλο με 3-1 την ίδια ώρα που ΑΟ Μυκόνου και ΑΟ Σύρου έμεναν στο 1-1 στο νησί των ανέμων.

MHLOS 2014-2015Με αυτά τα αποτελέσματα ο Παμμηλιακός πάει πλέον στη Μύκονο να παίξει, όπως πριν δύο χρόνια έναν «τελικό», που μπορεί να τον φέρει ακόμα και στην πρώτη θέση του ομίλου!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και από τη μεγάλη νίκη των «κόκκινων» με 3-1 επί της Άνω Μερά που μένει οριστικά τέταρτη στον όμιλο. Ένα σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από έναν απελευθερωμένο Παμμηλιακό που έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Μήλου παρά τις απουσίες των Αϊβαλιώτη, Ατανάσοφ και Σοσόλι είχε την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από όλα τα φετινά της παιχνίδια και έκανε τις περισσότερες τελικές φάσεις. Πέτυχε 3 γκολ, έχασε άλλα τόσα, έχασε πέναλτι και γενικά είχε μεγάλα κέφια. Δέχτηκε όμως ένα αστείο γκολ από ασυνεννοησία της άμυνας που (αν συνυπολογίσουμε και το χαμένο πέναλτι) ίσως της στοιχήσει όπως θα δούμε στα σενάρια πρόκρισης πιο κάτω.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Πάντο, ο οποίος μετά από σέντρα του Καραπετσάνη πλάσαρε από αριστερά τον τερματοφύλακα της Άνω Μερά κάνοντας το 1-0.

Στο 20ο λεπτό ο Σάντα ανοίγει κάθετη μπαλιά στον Καμακάρη που προλαβαίνει την έξοδο του Πουλάκη και με σουτ στην κίνηση κάνει το 2-0. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε από τους παίχτες του Παμμηλιακού με την γνωστή κίνηση Μπεμπέτο καθώς ο σκόρερ περιμένει στο επόμενο διάστημα τον διάδοχο!

Η Άνω Μερά ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 70’ όταν ο Τουρέ εκμεταλλεύτηκε μια ασυνεννοησία στην άμυνα του Παμμηλιακού, μπήκε σφήνα και έστειλε τη μπάλα αργά και βασανιστικά προς το τέρμα - με τον Πάντο να μην προλαβαίνει να διώξει πριν περάσει τη γραμμή – μειώνοντας σε 2-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Παμμηλιακός κέρδισε πέναλτι από χέρι στην περιοχή αλλά ο Ντερμεντζίεφ είδε τον Πουλάκη να το αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

Το σκορ έκλεισε ο Αχμετ στο 87’, (που σκοράρει σε δεύτερο σερί ματς) με κεφαλιά προλαβαίνοντας τον Πουλάκη και κάνοντας το τελικό 3-1. Οι παίχτες του Παμμηλιακού κυνήγησαν ακόμα ένα γκολ στα τελευταία λεπτά το οποίο θα τους έδινε ακόμα περισσότερες ελπίδες σε περιπτωση ισοβαθμίας με τον ΑΟ Μυκόνου, όμως αυτό δεν ήρθε.

Εξαιρετικό το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Μενδρινού, Μαθιουδάκη και Ρούκη

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Γκούτζας): Μήτσι, Κυρίτσης, Αχμέτ, Πάντος, Σίδερης, Καραπετσάνης, Καλέσης (88’ Μαυρογιάννης), Τσιριγωτάκης, Καμακάρης (67’ Ντερμεντζίεφ), Σάντα, Πουλάκης (85’ Δρίλης)

Άνω Μερά (Τζιόβας): Πουλάκης, Ραμάι, Σιουμπούλης (86’ Μπουζί), Τσελάι, Τοπάλης, Κεραμιδάς, Κουκάς, Ντιαϊέ, Τουρέ, Τσαλμάς, Δήμα.

Η βαθμολογία μετά από 5 παιχνίδια έχει ώς εξής…

Τα σενάρια πρόκρισης

Η ομάδα της Μήλου σε περίπτωση νίκης στη Μύκονο ψάχνει πλέον ισοπαλία ή ήττα του ΑΟ Σύρου από την Άνω Μερά, διαφορετικά θα πρέπει να κερδίσει με 2 γκολ διαφορά στη Μύκονο.

6η αγωνιστική / Τρίτη του Πάσχα 14/4

ΑΟ Μυκόνου-Παμμηλιακός (α’ ματς 1-0)

ΑΟ Σύρου-Άνω Μερά (α’ ματς 1-3)

Αναλυτικά τα σενάρια:

Νίκη του Παμμηλιακού με 1 γκολ διαφορά και νίκη του ΑΟ Σύρου:

1.ΑΟ Σύρου                11β.

2.ΑΟ Μυκόνου           10β. +3 γκολ σε όλους τους αγώνες

3.Παμμηλιακός           10β. +2 γκολ σε όλους τους αγώνες

Νίκη του Παμμηλιακού με 2 γκολ διαφορά και νίκη του ΑΟ Σύρου

1.ΑΟ Σύρου                11β.

2.Παμμηλιακός           10β. +1 γκολ στους μεταξύ τους αγώνες

3.ΑΟ Μυκόνου           10β. -1 γκολ στους μεταξύ τους αγώνες

Νίκη του Παμμηλιακού με 1 γκολ διαφορά και ισοπαλία ή ήττα του ΑΟ Σύρου

1.ΑΟ Μυκόνου           10β. +3 γκολ σε όλους τους αγώνες        

2.Παμμηλιακός           10β. +2 γκολ σε όλους τους αγώνες

3.ΑΟ Σύρου                8-9β.

Νίκη του Παμμηλιακού με 2 γκολ διαφορά και ισοπαλία ή ήττα του Αο Σύρου

1.Παμμηλιακός           10β. +1 γκολ στους μεταξύ τους αγώνες

2.ΑΟ Μυκόνου           10β. -1 γκολ στους μεταξύ τους αγώνες

3.ΑΟ Σύρου                8-9β.

Μικρά από τη Μήλο

-Κοσμοσυρροή στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου στο παιχνίδι με την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα προσέλευση. Παρότι καθημερινή η Μεγάλη Εβδομάδα και ο κόσμος που έχει έρθει στη Μήλο για το Πάσχα ήταν αρκετός ώστε να έχουμε αυτήν την όμορφη εικόνα της εξέδρας. Σύμμαχος ο καιρός σε μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα.

-Πέντε πρώην παίχτες του Παμμηλιακού βρέθηκαν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παλιών τους συμπαικτών. Πρόκειται για τους Στέλιο Μάλλη, Στάθη & Αλέκο Παπαδημητρίου, Τζοβάνι Φρόκου και Κλαούντιο Μπαργιάμι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares