Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 23:22

Άλμα κορυφής από Ράμπα(βίλα) για τον Α.Ο. Σύρου

Φαίνεται ότι ο Α.Ο. Σύρου έχει σύστημα στα εντός έδρας ματς των μπαράζ πρώτα τα βγάζει την… ψυχή των φίλων του και μετά να παίρνει τι νίκη! Όπως και στο αγώνα με τη Μύκονο έτσι και κόντρα στον Παμμηλιακό επικράτησε με το ίσιο σκορ 2-1 πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στα τελευταία λεπτά.

AOS-MHLOS 2-1 1Ειδικά το ματς με την ομάδα της Μήλου ήταν εξαιρετικά κρίσιμο αφού ο ΑΟΣ προέρχονταν από ήττα και όλοι γνώριζαν ότι το τρίποντο ήταν μονόδρομος στην προσπάθεια για την κατάκτηση μιας από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου. Οι παίκτες του Μάκη Βαρθαλίτη μπήκαν από την αρχή δυνατά θέλοντας να διώξουν από νωρίς το άγχος. Ο τεχνικός του ΑΟΣ παρέταξε ένα καθαρά επιθετικογενές σχήμα με τους Σαγκινέτο, Τσέχου, Ραμπαβίλα, Ξυγκάκη και Μανουδάκη να αγωνίζονται από τη μέση και μπροστά, ενώ ήταν φανερή πρόθεσή τους να μαρκάρουν ακόμα και τους αμυντικούς της Μήλου. Στην πρώτη ουσιαστικά επικίνδυνη επίθεση ο Ραμπαβίλας μάλιστα κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-0 μόλις στο 9’. Ο Παμμηλιακός έδειχνε φοβισμένος στα πρώτα 25 λεπτά με μοναδικό Syros-foskolosτρόπο επίθεσης κάτι μακρινές μπαλιές που ήταν εύκολη υπόθεση για τους αμυντικούς της γηπεδούχου ομάδας. Σιγά – σιγά όμως άρχισε να ισορροπεί ο ματς και με ένα φάουλ του Αχμέτ από πολύ πλάγια στο 30’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο ΑΟΣ μετά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης (αφού μέχρι το γκολ δεν είχε κινδυνεύσει καθόλου) προσπάθησε να ανασυνταχθεί. Ένα υπέροχο σουτ του Σαγκινέτου στο 40’ υποχρέωσε τον Αϊβαλιώτη να κάνει πολύ ωραία απόκρουση, ενώ την ευκαιρία του αγώνα έχασε ο Ξυγκάκης τέσσερα λεπτά αργότερα όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού έστειλε την μπάλα πάνω του.

milos-glaronisiaΈπεσε ο ρυθμός

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον ΑΟΣ να δείχνει αγχωμένος ενώ ο Παμμηλιακός καλά οχυρωμένος στην άμυνά του προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει. Το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό κάτι που έδωσε το δικαίωμα σε αρκετούς παίκτες της Μήλου να κάνουν καθυστερήσεις, αφού ήταν προφανές ότι η ισοπαλία τούς αρκούσε. Τα λεπτά περνούσαν και η αγωνία είχε φτάσει στο κατακόρυφο. Την κατάλληλη στιγμή όμως «χτύπησε» ο άνθρωπος γκολ Παναγιώτης Ραμπαβίλας που με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 86’ λύτρωσε τον ΑΟΣ και πέτυχε το τελικό 2-1. Μπορεί βέβαια το πόδι του «Ράμπα» να έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως τα εύσημα κατά το ήμισυ πρέπει να απονεμηθούν στον Γιώργο Παπαδάκη που έκανε μια καταπληκτική κούρσα από αριστερά και έβγαλε μπαλιά ακριβείας στον σκόρερ. Από την πλευρά των νικητών Παπαδάκης και Τερόλλη ήταν κορυφαίοι. Αμφότεροι έτρωγαν… σίδερα, έτρεξαν πολύ και δεν έχασαν σχεδόν καμία προσωπική μονομαχία. Ο Ραμπαβίλας ήταν για άλλο ένα ματς σταθερή αξία, ενώ σημαντική άνοδο είχε και ο Τσέχου στο δεύτερο ημίχρονο. Από την ομάδα της Μήλου ξεχώρισαν οι Σίδερης, Τσιριγωτάκης και Σάντα. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ζαράνη, Μενδρινού και Νομικού.

Επεισοδιακή αποχώρησηAOS-MHLOS 2-1 2jpg

Από τα αξιοσημείωτα του αγώνα και σίγουρα όχι από τα ευχάριστα ο εκνευρισμός που επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα. Υπήρξαν αρκετές αντεγκλήσεις μεταξύ κάποιων παικτών των δυο ομάδων, ενώ αρκετά εκνευρισμένοι έδειχναν ο προπονητής του Παμμηλιακού όσο και ο παράγοντας που συνόδευε την ομάδα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν κατάλαβε από πού ξεκίνησε αυτή η νευρικότητα και για ποιο λόγο. Τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν προμήνυαν εντάσεις μετά τη λήξη του. Ο πρόεδρος του ΑΟΣ Γιώργος Φώσκολος αλλά και άλλοι παράγοντες των γηπεδούχων σε ρόλο πυροσβέστη προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα που δεν υπήρχε κανένας λόγος να οξυνθούν.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Βαρθαλίτης): Συριανός, Καπλάνης, Τερόλλη, Παπαδάκης, Μαραγκός, Μπαλόπητας (95’ Κόκκαλης), Σαγκινέτος, Τσέχου, Ραμπαβίλας, Ξυγκάκης (79’ Γκιουράι), Μανουδάκης (68’ Μουράι)

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Γκούντζας): Αϊβαλιώτης (λ.τ. 80’ Καμακάρης Μ.), Πουλάκης, Αχμέτ, Πάντος, Σίδερης, Καραμπετσάνης, Ατανάσοφ, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης (72’ Ντεμερτζίεφ), Σάντα, Σοσίλι (67’ Καλέσης)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares