Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 23:21

Πρώτη νίκη στα μπαραζ για την Θύελλα

Μετά από ένα όμορφο και δυνατό ματς που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, η Θύελλα επικράτησε του Πανθηραϊκού με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή.

Έτσι η ομάδα του Καμαρίου πέτυχε την πρώτη της νίκη στα φετινά μπαράζ, κατακτώντας παράλληλα και τους πρώτους τρεις βαθμούς, ενώ ο Πανθηραϊκός από την άλλη δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων που είχε δημιουργήσει.

Οι όμορφες καιρικές συνθήκες ευνόησαν την προσέλευση αρκετού κόσμου που παρακολούθησε και στήριξε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με σχετικά καλό ρυθμό με τον Πανθηραϊκό να απειλεί κατά κύριο λόγο με σουτ από τον Κοζανίδη και τον Κωλέτση. Η Θύελλα από την άλλη έχασε την πρώτη της καλή στιγμή σε προσπάθεια του Αρβανίτη που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά πλάσαρε άστοχα. 

Γκολ λίγο πριν το ημίχρονο

Η ομάδα του Καμαρίου κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φύτρου, στο οποίο σύμφωνα με τον διαιτητή της συνάντησης κ. Πάντο, υπέπεσε ο Μηνδρινός, σε προσπάθειά του να απομακρύνει με το κεφάλι. Λίγα λεπτά νωρίτερα η Θύελλα ζήτησε πέναλτι σε μια φάση όπου ο Αρβανίτης έπεσε στην περιοχή. Το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου αφού στα λίγα λεπτά που απέμειναν δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο.

Ξεκίνημα με γκολ στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός μπήκε πιο δυναμικά και κατάφερε αρκετά γρήγορα να ισοφαρίσει. Ο Κοζανίδης πίεσε ψηλά την άμυνα της Θύελλας που έκανε το λάθος και έτσι η μπάλα έφτασε στον Κωλέτση, ο οποίος με όμορφη ενέργεια έφερε τη μπάλα στο δεξί και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα είναι σειρά του Πανθηραϊκού να ζητήσει πέναλτι, σε πτώση του Ζώνα μέσα στην περιοχή. 

Ξανά προβάδισμα και νίκη για τη Θύελλα

Η Θύελλα κατάφερε να σκοράρει και πάλι, όταν ο Αρβανίτης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-1. Προηγουμένως η ομάδα του Καμαρίου είχε χάσει δύο σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού, Ντράλο, με εντυπωσιακές επεμβάσεις σταμάτησε πρώτα τον Αρβανίτη και στη συνέχεια το Φύτρο. Ο Πανθηραϊκός λίγο έλειψε να φτάσει και πάλι στην ισοφάριση όταν ο Κοζανίδης με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Κωλέτση μέσα στην περιοχή, με το φορ του Πανθηραϊκού να κοντρολάρει όμορφα και να δοκιμάζει ένα σουτ το οποίο κόντραρε στα σώματα των αμυντικών της Θύελλας. Τελικά, λίγο πριν το φινάλε η Θύελλα σε μια αντεπίθεση, πέτυχε και τρίτο τέρμα με κοντινό πλασέ το Φύτρου, και ενώ ο Πανθηραϊκός είχε προωθηθεί αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης.

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Καουσλάρι, Μπρίτσα, Κυριάκος, Νικολάου, Γιαννόπουλος, Βουλγαράκης, Λυγνός, Αρβανίτης, Φύτρος, Βλαβιανός

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Ντράλο, Κωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Πέκα, Κολιούσης, Παπασταθόπουλος, Φύτρος, Μηνδρινός, Κωλέτσης, Κοζανίδης, Ζώνας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares