Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 22:28

Επικράτηση με ανατροπή στη Νάξο [pics]

Με νίκη 2-3 επι του Αστέρα Τραγαίας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρρεώσεις για την φάση των ομίλων ο Καρτεράδός με την ομάδα της Σαντορίνης να περνά νικηφόρα από το ΔΓ Αγερσανίου και να εξασφαλίζει την 5η θέση του τρίτου ομίλου.

Ο Καρτεράδος ταξίδεψε στη Νάξο χωρίς τον προπονητή του Λευτέρη Τζούρο, που απουσίασε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του τον βοηθό Μπάμπη Δεναξά, που πνίγηκε στις αγκαλιές των παικτών του όταν αυτοί ανέτρεψαν το 1-0 σε 1-3.

από την άλλη ο Αστέρας Τραγαίας αν και ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, στη συνέχεια έκανε αρκετά αμυντικά λάθη και έχασε την αυτοσυγκέντρωση του με αποτέλεσμα μετά από ένα ξέσπασμα των Κόκκινων να χάσει το παιχνίδι.

Ανατροπή

Στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ο Δενδρινός δείχνει την κλάση του και σκοράρει με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ανοίγοντας το σκορ στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από εκείνο το σημείο του αγώνα ο Καρτεράδος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 19΄έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νομικού που βρήκε τον Αγκαράι να κινείτε έξυπνα και με προβολή να κάνει το 1-1.

Το δίλεπτο μεταξύ 40 και 42 του αγώνα γυρίζει εντελώς το παιχνίδι στον Καρτεράδο, που αρχικά στο 41΄κάνει το 1-2 με τον Σελιστάι να βγάζει μπαλιά τρύπα στον Ζερβάκη που νίκησε τον Αξαόπουλο με πλασέ, ενώ πριν καλά – καλά περάσει ένα λεπτό ο Βλαβιανός επιχειρεί σουτ από πλάγια ο Αξαόπουλος δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Βαζαίος που καιροφυλακτούσε έκανε το 1-3 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Υπεροχή

Στην επανάληψη, με το πέρασμα στο παιχνίδι των Πενίκου και Δρύλη ο Αστέρας έγινε πιο μεστός αμυντικά και δεν απειλήθηκε, ενώ κράτησε καλύτερα την μπάλα στα πόδια του χωρίς πάντως να μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εστία του Κουρδελάκη, καθώς η αμυντική λειτουργία του Καρτεράδου ήταν υποδειγματική και ανάγκασε του παίκτες του Αστέρα να προσπαθούν με κάποια μακρινά άστοχα σουτ.

Η ομάδα της Νάξου φωνάζει για δύο πέναλτι, το πρώτο σε χέρι που θεωρήθηκε ακούσιο από τον διαιτητή Αρμακόλα και σε ανατροπή του Δενδρινού, που και πάλι κρίθηκε κανονική από τον Συριανό διαιτητή.

Το τελικό 2-3 έγινε στο 92΄έπειτα πέναλτι που κέρδισε ο Μαρούλης σε ανατροπή από τον Χοχάι και εύστοχη εκτέλεση του Δενδρινού.

Διαιτητές ήταν οι: Αρμακόλας, Τσιριγώτης, Νεοκοσμίδης.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Αξαόπουλος, Σφυρόερας (46΄Πενίκου), Βασαλάκης Ν., Κατσούλης, Δεγαϊτας (46΄Δρύλης), Βασαλάκης Γ. (77΄Τουλούπης), Επταήμερος, Μαρούλης, Δενδρινός, Αγγελής,Ψαρρός.

Καρτεράδος (Δεναξάς): Κουρδελάκης, Βαρμάζης (82΄Αντιμισάρης), Κλουβάτος (λ.τ. 87΄Πρέκας), Νομικός, Βλαβιανός (73΄Τζούρος), Αγκαράι, Βαζαίος, Σελιστάι, Ζερβάκης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares