Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 12:54

Φεύγει για Καμένα Βούρλα ο Σταμούλης.

Ένας από τους κορυφαίους ακραίους αμυντικούς του πρωταθλήματος αποτελεί παρελθόν για τον ΑΟ Σύρου. Ένας από τους κορυφαίους ακραίους αμυντικούς του πρωταθλήματος αποτελεί παρελθόν για τον ΑΟ Σύρου.

Δεν κατέστη δυνατόν να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στην Σύρο και πλέον ο Άγγελος Σταμούλης μετά από σοβαρή πρόταση που είχε επιστρέφει στην προσωπική του πατρίδα την Φθιώτιδα, όπου θα αγωνιστεί σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους τον ΑΟ Καμένων Βούρλων.

Ένας από τους κορυφαίους της περσινής χρονιάς ο ακραίος αμυντικός για τον ΑΟ Σύρου, αποτελώντας προσωπική επιλογή του τότε τεχνικού Μάκη Πούλου. Ήρθε το καλοκαίρι του 2013 στη Σύρο και με το STAMOYLIS 1καλημέρα, χάρη στην ποδοσφαιρική του αξία και τον χαρακτήρα του κέρδισε την εμπιστοσύνη, αλλά και την συμπάθεια όλων στο νησί.

Κατείχε θέση βασικού στο περσινό σχήμα της ομάδας, κατακτώντας πέρυσι το τίτλο του Κυπελλούχου Κυκλάδων. Φέτος οι άνθρωποι του ΑΟΣ ποντάριζαν πολλά στην παρουσία του και παρά τις προσπάθειες που έκαναν, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν και ο ίδιος επιστρέφει στην πατρίδα του.

Ο ίδιος αποχαιρετά την πρώην του ομάδα λέγοντας:

«Μέτα από μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και εμπειρίες με την ομάδα του ΑΟ Σύρου αποχωρώ λόγω προβλήματος που προέκυψε σχετικά με την θητεία μου στον στρατό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο και όλο ανεξαιρέτως το διοικητικό συμβούλιο για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τον τελευταίο χρόνο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην προπονητή μου Μάκη Πούλο που με επέλεξε και έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο να έρθω στην Σύρο. Γνωρίζω ότι έγιαναν προσπάθειες ώστε να υπηρετήσω την θητεία μου στην Σύρο πράγμα που τελικά όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ δύσκολο. θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου μηδενός εξαιρουμένου και ελπίζω μια μέρα να ξανασυναντηθούμε και γιατί όχι και στον ΑΟΣ... Πέρασα πολύ καλά στο νησί και στην ομάδα, καταφέραμε να κατακτήσουμε τον έναν από τους δυο στόχους πέρυσι και όλοι μαζί ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια.. Φυσικά νιώθω δικαιωμένος και υπερήφανος από την επιλογή μου να παίξω με την φανέλα του ΑΟΣ και τους ευχαριστώ όλους».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares