Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 23:03

Φύτρος ο πρώτος εκλεκτός του Πανθηραϊκού

Ο Σόλωνας Φύτρος επιστρέφει στα γνώριμα γι αυτόν λημέρια του Πανθηραϊκού και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας της Σαντορίνης ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των υψηλών στόχων που έχει θέσει η ομάδα. Ο Σόλωνας Φύτρος επιστρέφει στα γνώριμα γι αυτόν λημέρια του Πανθηραϊκού και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας της Σαντορίνης ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των υψηλών στόχων που έχει θέσει η ομάδα.

fytros ergoΈνας παίκτης που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κάνει πολλές φορές τις Κυκλάδες να μιλάνε γι αυτόν θα είναι το πρώτο απόκτημα του Πανθηραϊκού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Σόλωνας Φύτρος, ένας Σαντορινιός ποδοσφαιριστής με μεγάλο ταλέντο και μία πολύ καλή χρονιά στον Πανθηραϊκό τη σεζόν 2012 – 2013 (19 ασίστ και 9 γκολ) ήταν ψηλά στην λίστα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου για να καλύψει μία από τις νευραλγικές θέσεις στο ρόστερ που είναι οι ποδοσφαιριστές κάτω των 20.

Η διοίκηση της ομάδας έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του μικρού, ο οποίος μετά από σχεδόν δύο χρόνια θα φορέσει και πάλι την φανέλα των "Μπλε", δίνοντας πολύτιμες λύσεις στις πτέρυγες, όπου είναι και η φυσική του θέση.

Λίβερπουλ

Παρά το μικρό της ηλικίας του (1995) ο Σόλωνας Φύτρος έχει αποκτήσει ιδιαίτερη εμπειρία από την παρουσία του σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα ο Σαντορινιός ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του νησιού του την "Playland", με την οποία έχει λάβει μέρος σε πολλά τουρνουά κατέχοντας από μικρός σπουδαίες διακρίσεις (1ος σκόρερ και 1η θέση στο Λουτράκι).

Πρώτο δελτίο στην ΕΠΣ Κυκλάδων εκδόθηκε στο όνομα του για λογαριασμό της ομάδας του Πύργου Σαντορίνης, όπου το ταλέντο του σύντομα κέντρισε το ενδιαφέρον του Πανθηραϊκού, στον οποίο μεταγράφηκε τη σεζόν 2012-2013, έχοντας μία πάρα πολύ καλή χρονιά.

Επόμενος σταθμός του η Κ20 του Εργοτέλη της superleague, στον οποίο έμεινε για τη σεζόν 2013-2014.

Φέτος ο Φύτρος λόγω σπουδών βρίσκεται στην Αθήνα και ποδοσφαιρικά έχει μία γεμάτη χρονιά στον Θρίαμβο Αθηνών (Α΄Αθήνας).

Ενδεικτικό του ταλέντου του παίκτη είναι η καταγραφή του ως ταλέντο σε τουρνουά στο Λουτράκι το 2010 και έπειτα η κλήση του από την Λίβερπουλ το 2012, με τον Αγγλικό σύλλογο να του δίνει την ευκαιρία συμμετοχής σε επίσημες προπονήσεις - δοκιμές. Την ίδια χρονιά πέρασε και από τα δοκιμαστικά του Ολυμπιακού στου Ρέντη.

Γονείς

Το να είσαι ένα καλός αθλητής και δη ποδοσφαιριστής θα πρέπει να διαθέτεις και έναν άρτιο χαρακτήρα… και όταν μιλάμε για τον Σόλωνα, μιλάμε για ένα παιδί προσγειωμένο, που ξέρει που πατάει και το σημαντικότερο επικεντρωμένο στον στόχο του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και τα λόγια του όταν του ζητήσαμε να μας μιλήσει για την επιστροφή του στον Πανθηραϊκό:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γύρισα στην ομάδα της καρδιάς μου και θέλω πολύ να την βοηθήσω στους στόχους που έχει θέσει. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού που πιστεύουν σε εμένα και με εμπιστεύονται, όπως και τους γονείς μου που όλα αυτά τα χρόνια με έχουν στηρίξει σε ότι και αν κάνω. Ο Πανθηραϊκός έχει πάρα πολύ καλή ομάδα με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία και φέτος νομίζω ότι ο στόχος της ανόδου είναι πιο εφικτός από ποτέ».

Συνέχεια

Η απόκτηση του Φύτρου όσον αφορά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν θα είναι η μόνη, καθώς όπως όλα δείχνουν για τον Πανθηραϊκό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Κωνσταντόπουλος και η διοίκηση επεξεργάζονται και βρίσκονται σε επαφές από μία λίστα παικτών, που είτε έχουν προταθεί, είτε έχουν βολιδοσκοπηθεί από το Θηραϊκό σωματείο και αποτελούν πιθανούς στόχους της ομάδας για την ενίσχυση της ενόψει των μπαράζ.

Δείτε βίντεο όπου ο παίκτης στο 4.53 δίνει ασίστ, όπως και στο 6.46 και στο 8.21, ενώ στο 6.57 σκοράρει.

 

FITROS SOLON

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares