Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 03:36

Ανατροπή με άρωμα μπαράζ

Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα η Θύελλα πέτυχε μία παλικαρίσια νίκη 1-2 με αντίπαλο τον Καρτεράδο και τον έβγαλε εκτός διεκδίκησης της τρίτης προνομιούχου θέσεις, στην οποία πλέον ελπίζει βάσιμα αν πετύχει νίκες στα εναπομείναντα 4 ματς, ελπίζοντας και σε στραβοπατήματα των συνδιεκδικητών ΑΜΣ Φιλωτίου και Πανναξιακού.

8IRA LYGNOY EKOΗ ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου είχε καρδιά και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το εις βάρος της 1-0 σε 1-2, με το δεύτερο μάλιστα να έρχεται γι αυτήν την στιγμή που είχε μείνει με δέκα παίκτες στο παιχνίδι. Κέρδος για τους ''Καμαριανούς'' το νέο απόκτημα τους ο κεντρικός αμυντικός Νικολάου, που με το καλημέρα απέσπασε θετικότατα σχόλια από τους φίλους της ομάδα, έχοντας πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα τα δύο πρώτα γκολ που προήλθαν για τις δύο ομάδες από πέναλτι – χέρι, τα δύο δοκάρια (ένα για την κάθε ομάδα, Βλαβιανός, Βαζαίος), ενώ τον αγώνα σημάδεψαν και οι τρεις αποβολές, με τους Κυριάκο στο 50΄με απευθείας κόκκινη και τον Μπίμπα στο 69΄ για την Θύελλα και τον Κλουβάτο στο 74΄για τους γηπεδούχους να παίρνουν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Στο 19' ο Ερμάλ σε διώξιμο βρήκε την μπάλα με το χέρι με τον κ. Πάντο να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Ξαγοράρη να κάνει το 1-0. Στο 27΄οι ρόλοι αντιστράφηκαν και μετά από πίεση της Θύελλα ο Κλουβάτος βρίσκει την μπάλα με το χέρι με τον άρχοντα της αναμέτρησης να καταλογίζει το δεύτερο πέναλτι του αγώνα το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Γιουρέλης. Στο δεύτε ημίχρονο και ενώ η Θύελλα έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 50΄ήταν η ομάδα που έδειχνε να έχει πλάνο στο παιχνίδι της και κατάφερε μάλιστα να κάνει το 1-2 με τον Μάρκο Φύτρο στο 68΄όταν ο έμπειρος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών του Καρτεράδου και νίκησε τον Κουρδελάκη.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Πάντος, Αρμακόλας και Μουτάφης.

Καρτεράδος (Τζούρος): Κουρδελάκης, Βαρμάζης, Ζερβάκης (78' Γεωργιάδης), Ηοhxaj, Ξαγοράρης (58' Φύτρος), Νομικός Α. (78' Τζούρος), Κλουβάτος, Νομικός Γ., Μπινιέρης, Selistaj, Βαζαίος

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Ερμάλ, Salataj (39' Φύτρος Μ.), Κυριάκος, Νικολάου, Πάγια, Βουλγαράκης (81' Λυγνός Χ.), Μπίμπα, Γιουρέλης, Βλαβιανός, Μπρίτσα

KARTERADOS-THIELLA 1-2KARTERADOS-THIELLA 1-2 1KARTERADOS-THIELLA 1-2 2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares