Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 18:26

Προαναγγελία Νηρέας - Αίαντας Σύρου

Με ένα ιδιαίτερα βαθμολογικά κρίσιμο παιχνίδι ξεκινούν οι υποχρεώσεις των δύο ομάδων για την νέα χρονιά,την Κυριακή στις 11 το πρωί στο γήπεδο των Μαρμάρων.
Ειδικά ο γηπεδούχος Νηρέας θα χρειαστεί οπωσδήποτε το τρίποντο για να στοχεύσει σε μία προνομιούχο θέση που θα του εξασφαλίσει την συμμετοχή του στη Α κατηγορία της επόμενης σεζόν,χωρίς να εμπλακεί στη διαδικασία των μπαράζ.
Στην προσπάθεια αυτή ο Μ.Παπαδάκης αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων,όσον αφορά την συγκρότηση της ενδεκάδας.
Θα απουσιάσουν οι Δελημπαλταδάκης και Ρούσσος Π., ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κασκούτη,Σκεπαρνιά και Μπαρμπαρίγου.
Αντίθετα ο Κέβιν Μετάι επέστρεψε από την Λειβαδιά,όπου δοκιμάστηκε από τον Λεβαδειακό αφήνοντας καλές εντυπώσεις και φιλοδοξεί να ακολουθήσει τα χνάρια του Ζυμπέρι,που αγωνίζεται εκεί.
Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις για τον ταλαντούχο νεαρό μέσο του Νηρέα.
Από την μεριά των φιλοξενουμένων ο Γ.Ρούσσος αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα στο διάστημα των εορτών,καθώς και τα δύο γήπεδα της Σύρου δεν λειτούργησαν και δεν κατάφερε να προπονήσει την ομάδα του.
Εκτός αποστολής θα μείνουν οι Καράβας,Γκούφας και Δημόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν κάποιες άτυπες επαφές μεταξύ των δύο ομάδων για να υποβληθεί αίτημα αναβολής του αγώνα,κάτι που τελικά δεν έγινε.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ Δεληγιάννης, Μενδρινός, Νομικός και το sport cyclades θα είναι εκεί για την ενημέρωση σας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares