Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 10:55

Λάβα: Ανακοίνωσε στόπερ και χορηγούς, σήμερα η 1η

Χωρίς προβλήματα και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Λάβας.

Η ομάδα από το Εμπορείο της Θήρας πραγματοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων της στο ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο του χωριού όπου εδρεύει, ενώ 2 φορές την εβδομάδα χρησιμοποιεί και το γήπεδο του Καμαρίου.

Ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Ερρίκος, συνεργαζόμενος με τον Γυμναστή Τασο Χατζιαδαμίδη, κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε οι παίκτες να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, ενώ κάποιες ημέρες λόγων του αυξημένου αριθμού παικτών στο ρόστερ γίνονται ακόμη και διπλές προπονήσεις.

Μεταγραφές

Το 1ο τεστ για την Λάβα θα γίνει απόψε στις 20:30 στο ΔΓ Καμαρίου, όπου σε φιλικό αγώνα θα κοντραριστεί με την Θύελλα Καμαρίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα έχει κανονιστεί και με τον Πανθηραϊκό.

Από εκεί και πέρα στο κομμάτι των μεταγραφών η Λάβα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τον Δρόσο (Επιστροφή από Πανθηραϊκό) και τον Αργυρό (Θύελλα), ενώ έχει αποκτήσει ακόμη τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές, από τους οποίους γνωστό έχει γίνει μόνο το όνομα του Τέντι Φίτσο, που αποκτήθηκε από τους Νέους Δραπετσώνας, ενώ αναμένεται η ανακοίνωση για να γίνουν γνωστά όλα τα ονόματα.

Ακαδημίες

Επίσημη ανακοίνωση όμως δεν περιμένουμε μόνο για τις μεταγραφές της Λάβας, καθώς γεγονός θα πρέπει να θεωρείται και η λειτουργία της ακαδημίας που θα έχει στις τάξεις της παιδιά μέχρι 15 ετών και θα τελεί κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού τιμ της Ανδρικής ομάδας.

Χορηγοί

Φυσικά όλα αυτά τα βήματα προόδου που πραγματοποιεί καθημερινά η νεοεκλεγείσα διοίκηση οφείλονται και στην υποστήριξη των χορηγών της, οι οποίοι μάλιστα βλέποντας των αέρα αλλαγής που υπάρχει στέκονται πλέον όλο και περισσότερο δίπλα στην Λάβα. Μάλιστα στα πλαίσια της παρουσίασης των αρωγών της προσπάθειας της η Λάβα, δημοσίευσε τα ονόματα αυτών που την στηρίζουν ενώ έδωσε στην δημοσιότητα και την επίσημη φανέλα που θα φορά η ομάδα κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Οι χορηγοί είναι οι εξής:
Waves Restaurant Chill Out Bar Περισσα Σαντορινη, Spor-Life κ Παναγιωτης Αργυρου Αθλητικα ειδη Αρχαγγελος Ροδου, Desiderio Cafe snack bar Εμπορειο Θηρας, Δεναξας Μιχαλης Εργολαβος οικοδομων Εμπορειο Θηρας.

fanela1fanela2fanela3

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares