Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 15:45

Εγγραφές με δώρα στις ακαδημίες του ΑΟ Σύρου

Μπορεί η ακαδημίες του ΑΟ Σύρου να λειτουργούν μόλις έναν χρόνο αλλά παρουσιάζουν μία συνεχώς ανοδική πορεία, πράγμα που οφείλεται στο προπονητικό τιμ και στην διοίκηση, που μέρα με τη μέρα προσθέτει κάτι καινούριο ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την σωστή αθλητική παιδεία των μικρών αθλητών και η εμφύτευση σε αυτούς του σωστού ποδοσφαίρου μέσα από στέρεες βάσεις.

Μετά και από το τυπικό κλείσιμο της χρονιάς που επισφραγιστικέ με την συμμετοχή των τμημάτων στο 9ο Πανκυκλαδικό τουρνουά η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της κάνει γνωστή την έναρξη της περιόδου των εγγραφών, δίδοντας μάλιστα δωρεάν σε κάθε νέο παιδί ένα σετ που περιέχει πλήρη ρουχισμό και αξεσουάρ.

Η ανακοίνωση

''Οι εγγραφές μας ξεκίνησαν για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά και σας περιμένουμε στο γραφείο της Ακαδημίας του ΑΟΣ(Γήπεδο ΕΠΣΚ στην Ερμούπολη)κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6:30 - 8 το απόγευμα.

Η Ακαδημία μας προσφέρει σε όλους τους αθλητές της ΔΩΡΕΑΝ πλήρες ρουχισμό γνωστής Ιταλικής εταιρίας  (2 σετ προπόνησης με κάλτσες – φόρμα - αντιανεμικό - τσάντα)

Επιθυμία μας να χαρίσουμε διασκέδαση, φιλία, ποδοσφαιρικές γνώσεις και σε νέους φίλους''.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972724034 κος Αχιλλέας Μπουλούμπασης

ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΟ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares