Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 11:12

Το τρίποντο στον Πανθηραϊκό, το μήνυμα προς όλους

Ότι δεν είδαν στο 1ο μέρος του Θύελλα - Πανθηραϊκός οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΓ Καμαρίου το είδαν στο δεύτερο, όπου οι δύο ομάδες πέτυχαν 5! τέρματα, με τον Πανθηραϊκό να είναι ο τελικός νικητής της αναμέτρησης με 3-2 και να παίρνει το πρώτο του τρίποντο στους αγώνες μπαράζ.

Αίσθηση προκάλεσε το πανό που κράτησαν οι παίκτες των δύο ομάδων κατά την έναρξη του αγώνα στο οποίο απεικονιζόταν τα σήματα των δύο ομάδων, όπως και η φράση "Σεβαστείτε μας". Προφανώς οι δύο ομάδες θέλησαν να περάσουν ένα από κοινού μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Το πρώτο μέρος πέρασε σε αναγνωριστικούς ρυθμούς με την μεγάλη ευκαιρία να γίνετε στο 23΄ με τον Αγκαράι από πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να νικήσει τον Λυγνό.

Βροχή

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άλλαξε τελείως με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυναμικά και να διεκδικούν τη νίκη.

0-1 στο 49 Στεφανάκης και Κελίδης συνεργάζονται άψογα με τον πρώτο να μην μπορεί να ολοκληρώσει την φάση. Ότι δεν έκανε στο 49΄ο Στεφανάκης το έκανε πέντε λεπτά αργότερα (54΄) ο Κελίδης, ο οποίος εκμεταλλευόμενος παράλληλη σέντρα του Παναγιωτίδη, νίκησε με πλασέ τον Ξαγοράρη, ανοίγοντας το σκορ του αγώνα (1-0).

0-2 στο 56΄ ο Καραβίας δέχεται την πάσα του Στεφανάκη και με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 2-0 για τον Πανθηραϊκό.

1-2 η βροχή των γκολ συνεχίστηκε στο παιχνίδι και στο 60΄αφού λίγο πριν ο Αρβανίτης είχε χάσει μοναδική ευκαιρία, έρχεται ο Δαμίγος να νικήσει με πλασέ τον Λυγνό και να μειώσει σε 2-1.

1-3 Το τέταρτο γκολ στο παιχνίδι και το 3ο μέσα σε ένα δεκάλεπτο ήρθε στο 63΄από τον Κελίδη, σε μία φάση διαρκείας για τον Πανθηραϊκό, όπου ο Ξαγοράρης είχε πει δύο φορές όχι, εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση και από κοντά έκανε το 1-3.

2-3 Στο 69΄ολοκληρώθηκε ο «καταιγισμός» των γκολ, όταν ο Δαμίγος πέρασε ασίστ στον Φύτρο με τον τελευταίο να πλασάρει τον Λυγνό και να κάνει το τελικό 2-3.

Στα υπολειπόμενα λεπτά και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα ακόμα.

Διαιτητές ήταν οι: Βακόνδιος, Πάντος και Βάιλας.

Πανθηραϊκός(Κωνσταντόπουλος): Λυγνός(c), Κλουβάτος, Βρένγκαρ,Νομικός, Κολιούσης, Κωνσταντίνου, Στεφανάκης, Καραβιάς(Βλαβιανός 90'), Κελίδης (Παγώνης 90+2), Νομικός (Κρεμμύδας 71), Παναγιωτίδης

Θύελλα Καμαρίου(Καντζέλης):Ξαγοράρης,Καραμολέγκος (Βλαβιανός 78), Μπιμπα, Λυγνός Χρ, Μπαλιακάς, Παγιά(Βουλαράκης 68), Φύτρος Μαρ, Meshi, Δαμιγος(c), Αγκαράι, Αρβανίτης(Καφιέρης 59')

Φωτογραφίες εδώ (λήψη Ειρήνη Καραμολέγκου)

THIRA VAILAS OTE NEW

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares