Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 08:48

Με... χορηγό την ΔΕΗ έκοψε την πίτα του ο Πανσιφναϊκός!

Παράδειγμα προς μίμηση έγινε για άλλη μια φορά το «νεώτερο» σωματείο στις Κυκλάδες, ο Πανσιφναϊκός.

Αυτή την φορά οι Σιφνιοί βρήκαν χορηγό την ίδια την ΔΕΗ! Σας θυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ έχει καταφέρει να έχει το δικό του γήπεδο με κερκίδες και φυσικό χλοοτάπητα, μήνες μετα την ίδρυση του και όλα αυτά με χορηγίες!.

Χορηγός η ΔΕΗ Α.Ε.

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTESΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από κοινό αίτημα του Δήμου Σίφνου και του Πανσιφναϊκού προς την Δ.Ε.Η Α.Ε με θέμα την χορηγία της επιχείρησης προς το Σωματείο μας λάβαμε την παρακάτω απάντηση: "Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Συμβουλίου Διεύθυνσης της ΔΕΗ, εγκρίθηκε η επιχορήγηση του Π.Α.Σ με το ποσό των 5.000 ευρώ στο πλαίσιο της "Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης". Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανσιφναϊκού θέλει να ευχαριστήσει την Δ.Ε.Η  για την επιχορήγηση της που μας βοηθάει στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

dioikisi-pas-2-2014-1

Αναμφίβολα η ΔΕΗ  μας δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και την προσφορά της σε μικρά ερασιτεχνικά σωματεία.

Ο Πανσιφναϊκός έκοψε την πίτα του

Με την παρουσία πλήθος κόσμου και φυσικά πολλών αθλητών της ομάδας ,μεγάλων και λιλιπούτειων, ο Πανσιφναϊκός έκοψε την πίτα του.

Η διοίκηση του ΠΑΣ είχε ετοιμάσει μια όμορφη τελετή με πλήθος φωτογραφικού υλικού και βίντεο από τα παιχνίδια της ομάδας αλλά και των ακαδημιών, στην οποία βραβεύτηκαν και 5 νεαροί αθλητές οι οποίοι προήλθαν από τις ακαδημίες του συλλόγου και έχουν προωθηθεί στη μεγάλη ομάδα.

Οι αθλητές είναι ο Αντώνης Συνοδινός, ο Δημήτρης Ζαμπέλης, o Νίκος ο Μαυρογιάννης, o Συνοδινός ο Αντώνης (ψηλός) και ο Δημήτρης Σταυριανός.

kosmos-amfi8eatro-2014-1

Το έπαθλο αυτό εκτός από την επιβράβευση των αθλητών είχε σαν σκοπό να δώσει κίνητρο στους μικρούς αθλητές των ακαδημιών που παρακολουθούσαν την εκδήλωση να δουλέψουν στις προπονήσεις της ομάδας με στόχο να είναι οι αυριανοί αστέρες του Πανσιφναϊκού. Στην τελετή παραβρέθηκαν μέλη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου που εξήραν το έργο που επιτελεί ο Πανσιφναϊκός στην τοπική κοινωνία και στη νεολαία του νησιού.

Η εκδήλωση έκλεισε με δώρα για τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών και την ευχή όλων η νέα χρονιά που ξεκίνησε να έχει περισσότερες επιτυχίες για την ομάδα.

dioikisi-pas-2-2014-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares