Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 16:15

Καυστικός με τον Φοίνικα ο Κελμάερ.

Ο Αντιπρόεδρος της Τ.Ε. Κυκλάδων Σπύρος Κελμάερ, με επιστολή του προς το sportcyclades.gr παίρνει θέση για το τελευταίο δημοσίευμα που αφορά τα παράπονα της ομάδας του Α.Ο. Φοίνικα, για τους ορισμούς τους αγώνες των τμημάτων των ακαδημιών.

Ο Κύριος Κελμάερ, όπως τονίζει Θεωρεί το σχετικό άρθρο, όπως αυτό παρατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Φοίνικα, αλλά και στο S.C., μειώνει το ίδιο το σωματείο.

Διαβάστε τι γράφει ο Σπύρος Κελμάερ, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα καυστικός με τον Φοίνικα, ενώ υπεραμύνεται των αποφάσεων της Τ.Ε. και του Προέδρου Σταύρου Μπαλόπητα.

''Οι λόγοι που επικαλούνται φυσικά και δεν στέκουν και απέχουν πάσας λογικής, παρόλο που φαντάζουν ιδανικοί και προς εξυπηρέτηση των σκοπών του σωματείου. Δεν ξέρω μάλιστα αν τους χρησιμοποιούν για να δικαιολογηθούν. Επίσης είναι καλό να μην δημιουργούμε εντάσεις στοχοποιώντας ανθρώπους προς δημιουργία εντυπώσεων. Για όσους τυχόν δεν είναι ενήμεροι (και δεν αναφέρομαι για την ομάδα του Φοίνικα), υπάρχει επίσημο έγγραφο του συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου που αναφέρει τα ακόλουθα: «Να μην γίνονται τοπικά παιχνίδια των συλλόγων (μπάσκετ - βόλεϊ) στις κλειστές αίθουσες τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ, καθώς ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ στην Β' Αίθουσα πριν από παιχνίδι της Α1 κατηγορίας Ανδρών».

Και αν, με όσα αναφέρει το σωματείο του Φοίνικα, δεν πρέπει να ορίζονται αγώνες κάθε φορά που η ανδρική ομάδα έχει αγώνα εκτός Σύρου, τότε ας μας πούνε πότε θέλουνε να παίζουνε τα τμήματα τους. Μήπως κάθε Δεύτερα και Τετάρτη 12.00 με 15.00; Αυτά είναι αστεία, και λυπάμαι που ένα σωματείο σαν το Φοίνικα με την ιστορία του και την προσπάθεια που κάνει, τα χρήματα που ξοδεύει, επικαλείται τα όσα αναγράφονται.

Υπήρξε από την άλλη μεριά, για μια ακόμη φορά, από μεριάς μου, έντονα παράπονα προς τον Πρόεδρο της Τ.Ε. για τον τρόπο ανακοίνωσης του προγράμματος και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα μέχρι το τέλος των Πρωταθλημάτων προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares