Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 15:50

Ραουζαίος: Αποκαταστάθηκε το λάθος με τον Κυριάκο

Η συμβολή του Πέτρου Ραουζαίου στα διοικητικά δρώμενα ΑΟ Σύρου είναι καταλυτική. Ο νεαρός παράγοντας, όπως έχει δείξει στο παρελθόν έτσι και τώρα ήταν ένα από τα μέλη της διοίκησης που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του Κυριάκου Μανουδάκη.

SYROS INTERNATIONAL LIFEΆλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, καθώς Ραουζαίος και Μανουδάκης έχουν αμφίδρομη σχέση στο ποδόσφαιρο, με τους δυο να συνεργάζονται άψογα από το 2008, από όπου έχουν συνυπάρξει σε Άνω Σύρο, Αίαντα και τώρα στον ΑΟΣ.

Ο ίδιος, μιλώντας στο S.C. δήλωσε την «πίστη» που έχει στην ποιότητα του παίκτη και τόνισε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στον ΑΟΣ, λέγοντας: «Η απόκτηση του Κυριάκου Μανουδάκη αποτελεί μια πολύ σπουδαία μεταγραφική επιτυχία της ομάδας μας λόγω της εγνωσμένης ποδοσφαιρικής του αξίας. Είμαι σίγουρος ότι η απόκτηση του Κυριάκου θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα μας και θα την ενισχύσει αγωνιστικά».

Ο παράγοντας ευχαρίστησε τον ίδιο και την οικογένεια του: «Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που ο Κυριάκος ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας. Ευχαριστούμε, τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένεια του, καθώς αποδέχτηκαν την πρόταση μας και αποφάσισαν να συνεχίσει σε εμάς. Τον καλωσορίζω στη μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟΣ και του εύχομαι πραγματοποίηση των ποδοσφαιρικών του ονείρων και να ζήσουμε πολλές και ωραίες στιγμές, όπως φυσικά να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας στην Γ ' Εθνική».

Έπρεπε να διορθωθεί το λάθος, τόνισε ο Πέτρος Ραουζαίος, ο οποίος υπόσχεται συνέχεια: «Η προσαρμογή του Κυριάκου στην ομάδα μας ήταν άψογη και επιτεύχθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Φυσικά σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι καλές εξωγηπεδικές σχέσης που διατηρούσε όλο αυτό το διάστημα με το σύνολο των παικτών μας. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά μαζί του και μπορώ να πω ότι νιώθω ανακουφισμένος που ήρθε στην ομάδα μας γιατί με αυτό τον τρόπο διορθώθηκε το περσινό δικό μου λάθος, καθώς ήμουν ένας από τους κυριότερους λόγους στο να πάρει μεταγραφή στον Αίαντα. Ο Κυριάκος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή-απόκτηση του πλάνου μας που εμπεριέχει την συνεργασία με τους καλύτερους Συριανούς ποδοσφαιριστές».

Τώρα όσο αφορά το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Αίαντα ο κ. Ραουζαίος ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι: «θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι με την κλασσική έννοια του ντέρμπι. Παρόλο την απώλεια του Κυριάκου, ο Αίαντας δεν παύει να παραμένει μια πολύ δυνατή ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω, όλοι να χαρούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολύ κόσμο στο γήπεδο, ο οποίος θα αποζημιωθεί με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο… τώρα όσον αφορά τον νικητή ας κερδίσει καλύτερος».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares