Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 12:43

Φωνές από Λάβα "Ζητάμε ισονομία"

Ισονομία, δικαιοσύνη και σεβασμό, αυτά είναι που ζητάνε με ανακοίνωση τους τα μέλη της διοίκησης της Λάβας Εμπορείου.

Για τους ανθρώπους της Λάβας η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόφαση του επόπτη Ζώρζου, στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθηραϊκό. Ο νεαρός επόπτης κατοχύρωσε το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων με αρκετή καθυστέρηση, καθώς όπως φάνηκε, ούτε ο ίδιος ήταν σίγουρος αν η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Η Λάβα πλέον ασκεί το αναφαίρετο δικαίωμα της και σε αντίθεση με το παρελθόν, εκφράζει την πικρία της μέσω μιας ανακοίνωσης.

Το θέμα "Διαιτησία" όμως δεν περιορίζεται στο συγκεκριμένο γεγονός, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι στις Κυκλάδες υπάρχουν διαιτησίες ή αν θέλετε διαιτητές δύο ταχυτήτων. Η λύση; Δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά προτάσεις φυσικά και υπάρχουν… Αξιολόγηση, νέοι διαιτητές, είναι μερικές από αυτές.

Οι "Εμποριανοί" εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση, όπου αφού ξεκαθαρίζουν ότι η νίκη του Πανθηραϊκού είναι δίκαιη… Ζητούν όμως ισονομία γιατί θεωρούν ότι με τέτοιες πρακτικές αλλοιώνετε η υγιή προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο χρόνο. Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Παρα την Ηττα με 2-0 απο την ανωτερη ομαδα του Πανθηραικου που δικαια βρισκετε στην κορυφη του ομιλου, ειμαστε περηφανοι για την μεγαλη προσπαθεια και εμφανιση απο τους νεαρους παιχτες της ομαδας μας προμηνυουν ενα λαμπρο μελλον που θα προταγωνιστει στο κυκλαδιτικο πρωταθλημα τα επομενα χρονια!! Συσσωμο το Δ.Σ του ΑΟ Λαβας Εμπορειου διαμαρτυρεται ως προς την κακιστη μεταχειριση απο συγκεκριμενους διαιτητες και βοηθους κατα της ομαδας μας και θα προσφυγουμε σε οποιαδηποτε μορφη ενεργειας εφοσον επαναληφθει για να διασφαλισουμε την προσωπικοτητα και την προσπαθεια της διοικησης,των ποδοσφαιριστων και του κοσμου μας!! Στην προσπαθεια που ξεκινησαμε εδω και 1 χρονο δεν ψαχνουμε σε καμια περιπτωση δικαιολογιες για αποτελεσματα το μονο που ζηταμε ειναι ισονομια!!"

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares