Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 13:40

Κέρδισε την ένσταση η Θύελλα

Δικαιώθηκε χθες από την Π.Ε. της ΕΠΣ Κυκλάδων το σωματείο της Θύελλας Καμαρίου. Πιο συγκεκριμένα το σωματείο της Σαντορίνης, μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Καρτεράδο είχε καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη.

8IRA LYGNOY EKOΗ επιτροπή της Ένωσης αφού εξέτασε το φύλλο αγώνα διαπίστωσε ότι στην 18δα του Καρτεράδου υπήρχαν τρεις αλλοδαποί ποδοσφαιριστές (επιτρέπονται δύο) και ως εκ τούτου η νίκη των γηπεδούχων (1-0) θεωρείτε άκυρη, με το παιχνίδι να κατοχυρώνεται με 3-0 υπέρ της Θύελλας, ενώ επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 100€ στην ομάδα του Καρτεράδου.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής

ΘΕΜΑ 5ο: ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ

        THIRA XALARHS Το σωματείο ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ Καμαρίου κατάθεσε ένσταση, κατά του κύρους του αγώνα ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ – ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ που έγινε στο γήπεδο Καμαρίου στις 7-12-2013, εμπρόθεσμα υποστηρίζοντας την και με το σχετικό παράβολο των 200,00 €. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού έλαβε υπ’ όψιν όσα αναφέρονται στην ένσταση και το Φύλλο Αγώνα, διαπίστωσε ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές που κατονομάζονται στην ένσταση του σωματείου ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ, SELISHTAJBEQIR Αρ. Δ. 1220111, HOXHAJVILSON Αρ. Δ. 1371476, LEKAJPREZART Αρ. Δ. 1400217 και αναγράφονται στο Φ.Α. είναι αλλοδαποί. Σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 3 εδ. γ & δ και το άρθρο 11 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, απαγορεύεται η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα, περισσοτέρων των δύο αλλοδαπών ποδοσφαιριστών. Η παράβαση της παραγράφου 3 εδ. δ του άρθρου 19 του Κ.Α.Π. συνιστά αντικανονική συμμετοχή. Μετά απ’ αυτό, η Επιτροπή αφού συσκέφτηκε, αποφασίζει να κάνει δεκτή την προαναφερόμενη ένσταση του σωματείου ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ κατά του κύρους του αγώνα με το αντίστοιχο του Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του ενιστάμενου σωματείου ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ με τέρματα 3-0, επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο 100,00 € στο γηπεδούχο σωματείο ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟ και την επιστροφή του 50% του παραβόλου της ένστασης στο ενιστάμενο σωματείο ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ. Τέλος παραπέμπει τον διαιτητή του συγκεκριμένου αγώνα, Μαραγκό Νικόλαο, στην Π.Ε./Ε.Δ. – Ε.Π.Σ.Κ., γιατί δεν εφάρμοσε τον Κ.Α.Π. και την Προκήρυξη όπου ρητά αναφέρεται η απαγόρευση αναγραφής στο Φύλλο Αγώνα, περισσοτέρων από δύο αλλοδαπών ποδοσφαιριστών.

Η βαθμολογία

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares