Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 22:50

Πήραν το ντέρμπι οι Νέοι του ΑΟ Μυκόνου

Νίκη για τους Νέους του ΑΟ Μυκόνου στο τοπικό ντέρμπι με την Άνω Μερά Μυκόνου.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο γήπεδο του Κόρφου την Κυριακή, σε έναν αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής. Ο ΑΟ Μυκόνου ήταν αυτός που προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τις δύο ομάδες να πάνε με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, όπου σημειώθηκαν ακόμη 5 τέρματα, οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα, με τον ΑΟ Μυκόνου να παίρνει τελικά τη πολύτιμη νίκη με 4-2.

Στο 5' η Άνω Μερά άνοιξε το σκορ (0-1) με τον Ραπάι. Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45' γίνεται το 1-1 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ασλάνη. Ο Λυκούρης με σουτ στο 47' έβαλε μπροστά τον ΑΟΜ με 2-1.

Η «βροχή» το γκολ συνεχίστηκε και στο 48' ο Δήμα πλάσαρε στο τέρμα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για το ΑΣΑΜ. Ο Λυκούρης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 56' με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-2. Στο 63' σουτ του Νάζου διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Διαιτητής ήταν ο Λάμπρος Μενδρινός

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παπαδημητρίου) Nάζος Α., Κονταρίνης, Κάνιουρας, Ράγια, Βλάχος, Δάρας, Βερώνης Ε., Βερώνης Κ., Λυκούρης, Ασλάνης, Δακτυλίδης

Α.Σ. Άνω Μεράς (Τσιφούτης) Προκόποβιτς, Μπουσάι, Κιούσης (61' Μαργαρίτης), Τσελάι, Σιούπουλης, Ελευθερίου(78' Λυκούρης), Δήμα, Ηλιάδης(78' Σταυρακόπουλος), Nάζος N., Nτούρο, Ραπάι

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares