Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 02:51

Τα πάνω – κάτω από τον Καρτεράδο στον 3ο όμιλο

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε χθες στη Σαντορίνη, όπου ο Καρτεράδος ανάγκασε την Θύελλα, που είχε πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της στην 2η της ήττα στο πρωτάθλημα, που της στοίχησε την 1η θέση που κατείχε μέχρι σήμερα στον 3ο όμιλο, με τους "Κόκκινους" να φτάνουν σε απόσταση αναπνοής από τη 2η θέση.

8IRA LYGNOY EKOΟ αγώνας κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν ένα γρήγορο ποδόσφαιρο, που ειδικά στο πρώτο μέρος δεν είχε τις μεγάλες ευκαιρίες. Η επανάληψη επιφύλαξε περισσότερες καλές στιγμές και για τους δύο, όμως ο Καρτεράδος με ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Θύελλας ήταν αυτός που πανηγύρισε τελικά αυτή τη μεγάλη νίκη, με την ομάδα του Λευτέρη Τζούρου να επιβεβαιώνει τη μεγάλη αλλαγή που έχει επέλθει στις τάξεις της.

Ο αγώνας

Η Θύελλα ήταν αυτή που προσπαθούσε να φτάσει στην εστία του Σορώτου, όμως έβρισκε απέναντι της την καλοστημένη άμυνα του Καρτεράδου, με το 1ο ημίχρονο να καταλήγει στο 0-0.

THIRA XALARHSΣτην επανάληψη ο Αντώνης Καντζέλης περνά στο παιχνίδι του Λυγνό και Αρβανίτη κάνοντας την ομάδα του ακόμη πιο επιθετική, με την φάση όμως του 55’ να είναι αυτή που τελικά έκρινε το παιχνίδι. Εκεί ο έμπειρος αμυντικός Μπαλιάκας στην προσπάθεια του να διώξει έδωσε στη μπάλα πολύ ύψος με αποτέλεσμα να καταλήξει και πάλι μέσα στη περιοχή, όπου γλίστρησε από τα χέρια του Ξαγοράρη και με μία σειρά συγκυριών κατέληξε στα δίχτυα της Θύελλα, όντας ένα από τα πιο περίεργα γκολ που έχουν σημειωθεί ποτέ.

Η δύο ομάδες είχαν αρκετές καλές στιγμές, όμως καμία από αυτές δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Όσο και να πίεσε η Θύελλα στη συνέχεια το μόνο που κατάφερε ήταν ένα δοκάρι με τον Αρβανίτη, ενώ η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπαλιάκα έβαλε και επίσημα τέλος στο παιχνίδι.

Ένσταση

Ο αρχηγός της Θύελλας μετά το τέλος του αγώνα υπέγραψε με επιφύλαξη το φύλλο αγώνος καθώς διαπιστώθηκε ότι στη μία και μοναδική αλλαγή που πραγματοποίησε ο Καρτεράδος ο παίκτης με το Νο 13 που πέρασε στο παιχνίδι ήταν ο Τσενολάρι, ο οποίος όμως στο φύλο ήταν δηλωμένος με το Νο 16. Μάλιστα από το Δ.Σ. της Θύελλας εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει ένσταση κατά της συγκεκριμένης ενέργειας και δεν αποκλείεται τελικά η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα να κριθεί από την Π.Ε. της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των: Μαραγκού, Αρμακόλα και Βάιλα.

Συνθέσεις
Καρτεράδος (Τζούρος): Σορώτος, Φύτρος Μ., Δενδρινός, Βαρμάζης, Χοχάι, Κλουβάτος, Λύκος, Πολυζόπουλος, Νομικός (70' Δαμίγος), Σελιστάι, Βαζαίος

Θύελλα Καμαρίου (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Μπίμπα, Αργυρός (46' Λυγνός), Κυριάκος, Μπαλιάκας, Πάγια, Κουσλάρ (46' Αρβανίτης), Καραμολέγκος (65' Ζώτος), Γιουρέλης, Δαμίγος, Αγκαράι
Το γκολ της αναμέτρησης όπως καταγράφηκε από την κάμερα του neasantorinis.gr

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares