Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 18:32

Μονόδρομος η νίκη

Οι κεντρικοί αμυντικοί του Πανναξιακού Ανδρεόπουλος και Καλογερής μιλάνε για το κρίσιμο παιχνίδι της προσεχής Κυριακής (15:00) με τον Ηλυσιακό – Ποιο σημείο θα κρίνει το νικητή – Γιατί είναι …μονόδρομος ο αγώνας – Επιστροφές Τσαρτσαρά, Ντούκα στην αποστολή και ο Μπονιάκος Οι κεντρικοί αμυντικοί του Πανναξιακού Ανδρεόπουλος και Καλογερής μιλάνε για το κρίσιμο παιχνίδι της προσεχής Κυριακής (15:00) με τον Ηλυσιακό – Ποιο σημείο θα κρίνει το νικητή – Γιατί είναι …μονόδρομος ο αγώνας – Επιστροφές Τσαρτσαρά, Ντούκα στην αποστολή και ο Μπονιάκος

Ζητείται νίκη. Χωρίς κωδικούς, χωρίς …τελείες ή άλλα σημεία στίξης. Ο ΑΟ Πανναξιακός δεν έχει άλλες επιλογές. Την προσεχή Κυριακή μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νάξου έχοντας απέναντί του τον Ηλυσιακό (βλ 15:00) ξέρει ότι δεν θα έχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό εκτός από τη νίκη. Βλέπετε, τη τελευταία φορά που έφυγε νικητής από τον αγωνιστικό χώρο ήταν στις 20 Οκτωβρίου όταν είχε επικρατήσει εντός έδρας του Περιστερίου με το ισχνό 1-0 που όμως προσφέρει τρεις βαθμούς.

Από τότε μεσολάβησαν τρεις αγώνες εκτός έδρας και μία αναμέτρηση στη Νάξο. Συνολικός απολογισμός; Δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με συνέπεια η ομάδα να βρεθεί από τη 2η θέση στην 9η και για πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μισό …γκολ

Το ευχάριστο είναι ότι φεύγει ο Νοέμβριος. Ενας μήνας που έφερε μόνο …κακά για την ομάδα καθώς δεν σημείωσε νίκη και πήρε όλους και όλους έναν βαθμό και τίποτα περισσότερο. Και αυτό πόνεσε. Εφερε τους παίκτες σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, νεύρα υπήρξαν αλλά και ουκ ολίγο μασάζ από την πλευρά της Διοίκησης ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να επιστρέψουν στο δρόμο της επιτυχίας. Οι δέκα ημέρες κενού από τον εξ αναβολής αγώνα με τη Θύελλα (βλ 2-1) στη Ραφήνα που έφερε και την πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα, ήταν δύσκολες. Πολλές προπονήσεις, ακόμη περισσότερες αναλύσεις ώστε να βρεθούν οι αιτίες των μέτριων έως κακών εμφανίσεων. Και ο Ηλυσιακός σίγουρα δεν έρχεται για να χάσει με κατεβασμένα χέρια. Κόντρα στην ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο έχασε δύσκολα με το συνηθισμένο σκορ (1-0). Ερχεται στη Νάξο με δύο σερί εκτός έδρας νίκες (1-0) αρέσκεται να παίζει σκληρά και όταν βρει χώρο χτυπάει. Και σίγουρα θα παλέψει να εκμεταλλευτεί την ψυχολογία των παικτών του Πανναξιακού που είναι σε χαμηλό επίπεδο.

Εδρα

Τι λέει όμως το κεντρικό δίδυμο του Πανναξιακού όσον αφορά την άμυνα; Ο λόγος για τους Γιάννη Καλογερά και Γιώργο Ανδρεόπουλο που έχουν φάει με το …κουτάλι τα γήπεδα. Ο πρώτος, ο 30χρονος στόπερ τονίζει ότι «δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα παρά τη νίκη για εμάς. Οφείλουμε να την κυνηγήσουμε από το πρώτο λεπτό γιατί σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα μείνουμε πολύ πίσω. Εχουμε την ανάγκη από ένα καλό αποτέλεσμα, να ρολάρουμε εκ νέου, γιατί ο απολογισμός του ενός βαθμούς στους τρεις αγώνες του Νοεμβρίου μας έφερε πίσω. Ο Ηλυσιακός δεν είναι εύκολος αντίπαλος, είναι το ίδιο καλός σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και θα παλέψουν για τη νίκη επίσης. Ολοι οι παίκτες στο παρελθόν έχουμε βρεθεί σ’ αυτό το επίπεδο και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα από το πρώτο λεπτό, να πιέσουμε ώστε να δείξουμε ότι εμείς είμαστε το αφεντικό. Εχουμε την ανάγκη και ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου. Περιμένουμε ότι θα είναι στο πλευρό μας όπως έγινε και με τον Ηρόδοτο καθώς πίστεψε μας βοήθησε κάναμε το ένα βήμα (μειώσαμε σε 3-2) αλλά δεν μπορέσαμε περισσότερο. Ναι είναι νωρίς να μιλάμε για παιχνίδια χωρίς αύριο αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε ένα όμιλο όπου όλοι είναι στο ίδιο επιπεδο (σ.σ. εξαίρεση η ΑΕΚ που είναι πιο ψηλά) και κάθε εβδομάδα η ομάδα που είναι σε καλύτερη κατάσταση κερδίζει».

Πάθος

Το ευχάριστο είναι ότι ο Γιώργος Βλαστός θα έχει στη διάθεσή του όχι μόνο τον Τσαρτσαρά που εξέτισε τη ποινή αποκλεισμού λόγω καρτών αλλά και τον Ρένο Ντούκα ως δεύτερο επιθετικό ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά αναμένεται και ο Λεάντρο Μπονιάκος, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση και τώρα είναι πανέτοιμος για δράση. Και ο 33χρονος Ανδρεόπουλος τονίζει «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό της Κυριακής με τον Ηλυσιακό. Προερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα και οφείλουμε να ανασυνταχτούμε ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συζητήσαμε όλη την εβδομάδα και νομίζω ότι μέσα από τη σωστή δουλειά που έγινε θα φτάσουμε στη νίκη. Ο Ηλυσιακός δεν είναι εύκολος αντίπαλος και το παιχνίδι νομίζω ότι θα κριθεί στον πάθος, τη θέληση και τη δύναμη που θα επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές. Παίζουμε στο γήπεδό μας και οφείλουμε να πάρουμε το τρίποντο. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη αλλά μην ξεχνάμε ότι μία νίκη ή μία ήττα σε έναν όμιλο όπου τα πάντα είναι ρευστά μπορεί να σε φέρει πάνω ή κάτω με χαρακτηριστική ευκολία.

Διαιτητές

Η 9η αγωνιστική πάντως περιλαμβάνει δύο τοπικά ντέρμπι, ήτοι ένα στη Κρήτη (Ερμής Ζωνιανών – Αγιος Νικόλαος) και ένα στη Ραφήνα (Τριγλία – Θύελλα) ενώ η ΑΕΚ αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στο ΠΑΟ Κρουσώνα λόγω των απουσιών που έχει η κρητική ομάδα. Με υπηρεσιακό προπονητή τέλος κατεβαίνει το Αιγάλεω στον αγώνα με την Κηφισιά καθώς υπέβαλλε την παραίτησή του επικαλούμενους προσωπικούς λόγους ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ποιοι είναι οι διαιτητές στους αγώνες της προσεχής Κυριακής (όλοι ξεκινούν στις 3 το μεσημέρι); Ερμής Ζωνιανών – Αγιος Νικόλαος: Ζαχαριουδάκης, Μαυραντωνάκης, Παπαδάκης (Ηρακλείου), Αιγάλεω – Κηφισιά: Μάλαμας, Γουργιώτης, Δουλγεράκης (Ανατ. Αττικής), Ηρόδοτος – ΑΟ Περιστερίου: Μπινιχάκης, Πάγκαλος, Παπαδοπετράκης (Λασιθίου), Περαμαϊκός – Αστέρας Βάρης: Γκάμαρης, Γεωργακόπουλος, Γούναρης (Αθηνών), Τριγλία Ραφήνας – Θύελλα Ραφήνας: Μίαρης (Δωδεκανήσου), Λιαμπότης, Λυμπερόπουλος (Αθηνών), ΑΕΚ – ΠΑΟ Κρουσσώνα: Μανούχος (Αργολίδας), Χαραλαμπόπουλος, Γκριτζέπης (Αρκαδίας) και Πανναξιακός – Ηλυσιακός: Μιχελής, Καλημέρης, Κιούσης (Πειραιά).

Πήγη: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares