Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 15:05

O Γιώργος Σουρλής νέος τεχνικός στο Αιγάλεω

Μία ημέρα μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Αθανασιάδη από τον πάγκο του Αιγάλεω, ο πρόεδρος του συλλόγου, ο Γιώργος Γιανναράκης, ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Σουρλή.

Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Σίτυ» αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας με την οποία έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος τεχνικός ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής στον πάγκο της ΑΕ Αιγάλεω.

Το Αιγάλεω είναι η ομάδα της καρδιάς μου!

''Αισθάνομαι όμορφα διότι το Αιγάλεω είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τη φανέλα της ομάδας σαν ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνω και σαν προπονητής για τον σύλλογο που αγαπάω. Έχω άποψη για την ομάδα καθώς κάθε Κυριακή την παρακολουθώ στα παιχνίδια. Διαθέτει πολύ καλό υλικό, παίκτες με ποιότητα, προσωπικότητες και πιστεύω ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχουν προβλήματα αλλά θα κοιτάξουμε να τα ξεπεράσουμε. Το Αιγάλεω είναι μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία και θα κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε τον σύλλογο από τη δύσκολη θέση''. Όσον αφορά στον κόσμο της ομάδας ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε: ''Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας γιατί αποτελεί το 12ο παίκτη. Αυτό που μπορώ να τους εγγυηθώ είναι ότι οι παίκτες κάθε Κυριακή θα δίνουν το 100% στο γήπεδο''

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares