Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 21:55

Πέρασε με 3-1 από την Σέριφο ο ΑΟΠ

Με το διπλό έφυγε από την Σέριφου ο ΑΟ Πάρου αφού νίκησε με 3-1 την τοπική ομάδα του ΑΟΣ.

SERIFOS XORHGOI 2013Ένα αρκετά όμορφο ματς με εναλλαγές στο σκορ και αρκετές φάσεις ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του παιχνιδιού απόλαυσαν οι φίλαθλοι του ΑΟ Σερίφου που για άλλο ένα παιχνίδι έδωσαν βροντερό παρόν για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Τέσσερα γκολ και ένα δοκάρι ήταν ο τελικός απολογισμός που φέρνει τον ΑΟΠ να βρίσκεται πλέον με 7 βαθμούς μόνος του στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από Παμμηλιακό (15β.) και Νηρέα (10β.). Ο ΑΟ Σερίφου που για άλλο ένα ματς έδηξε κάποια σημάδια βελτιώσεις, σκόραρε σε ακόμα ένα ματς αλλά και απείλησε στο 1-1 με τον Ράμπια ο οποίος είχε και δοκάρι δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

Ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις και γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 30’’ ο ΑΟΠ κέρδισε φάουλ λίγο κάτω και δεξιά από την μεσαία γραμμή με τον Τσαντουλή να στέλνει την μπάλα στην περιοχή του Ζαχαρία, εκεί με πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση ο Σταύρος Κρώνης έδωσε προβάδισμα με 1-0 για την ομάδα του.

Ο ΑΟΠ λίγο έλειψε να κλειδώσει το ματς από 3ο κι΄ολας λεπτό όταν η κεφαλιά του Αρκουλή πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Ζαχαρία.

Ο ΑΟ Σερίφου αντέδρασε με τον Χρυσολωρά στο 16ο λεπτό να κάνει το πρώτο σουτ προς την εστία του Χαριστού και τρία λεπτά αργότερα ο δραστήριος Λιβάνιος Μαρίνος μπήκε από τα δεξιά και πλάσαρε έξυπνα τον τερματοφύλακα του ΑΟΠ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Χαριστού κάνοντας το 1-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και λίγο έλειψε να προηγηθεί στην φάση του 25ου λεπτού όταν ο Χαριστός απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ του φάουλ του Ράμπια από τα 35 μέτρα.

Στο 26’ ο Δημογιάννης είχε ένα πολύ ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή το οποίο όμως ο Ζαχαρίας μπλόκαρε σταθερά. Και στο 29’ η σειρά του Παρίση να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χαριστού.

serifos-aop-10-11-2013-2

Αρκουλής και 1-2…

Στο 31ο λεπτό ο Μπαρδάνης από αριστερά έβγαλε μπαλιά στον Στέλιο Αρκουλή και εκείνος με ένα βον πλανέ έκανε το 1-2 για τον ΑΟ Πάρου. Ένα εντυπωσιακό γκολ που φέρει την σφραγίδα του έμπειρου στράϊκερ των παριανών.

Το τρίτο γκολ για τον ΑΟΠ σημείωσε ο Χρήστος Δημογιάννης δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της ανάπαυλας από τον κ. Δεληγιάννη, όταν ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» των αμυντικών της Σερίφου και με ψύχραιμο πλασέ στην δεξιά γωνία του Ζαχαρία έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Λίγα πράγματα στο δεύτερο…

Κάπου εκεί έδηξε να τελειώνει το ματς αφού στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 73’ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αρκουλή ο «ακούραστος» Θανασης Δαφερέρας μέσα από την μεγάλη περιοχή ανησύχησε με την κεφαλιά του την άμυνα της Σερίφου. Στο 74’ ήταν σειρά του Γιουρτζίδη να πιάσει δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο έξω από τα δοκάρια του Ζαχαρία. Η Σέριφος αντέδρασε όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Ράμπιας έπιασε την κεφαλιά και ο Χαριστός με τα ακροδάχτυλα μπόρεσε να της αλλάξει πορεία και να την στείλει στο οριζόντιο δοκάρι του, στην επαναφορά νέο σουτ του Μποφίλιου που έστειλε την μπάλα να περάσει αρκετά άουτ.

Στο 83’ έπειτα από κόρνερ ο Τσόκα ανάγκασε τον Ζαχαρία να αποκρούσει δύσκολα σε νέο κόρνερ. Ο Μποφίλιος στο 89’ προσπάθησε να πλασάρει τον Χαριστό όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Και στο 92 ο Τσόκα βγήκε στην αντεπίθεση σούταρε αλλά ο Ζαχαρίας έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Μικρά από την Σέριφο…

-Εντυπωσιακή η παρουσία των φιλάθλων του νησιού που έδηξαν για άλλο ένα ματς την αγάπη τους προς τον σύλλογο του νησιού που παρά το ότι δεν έχει ακόμα μπορέσει να νικήσει μπροστά στο κοινό του, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους εμψυχώνουν.

-Το παρόν στο γήπεδο έδωσε και ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ κύριος Άλκης Πασαλίδης ο οποίος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος του νησιού και μέγας θαυμαστής του ΑΟ Σερίφου.

-Άψογη όπως πάντα η φιλοξενία από τους παράγοντες της ομάδας.

-Για άλλο ένα ματς ο ΑΟ Πάρου έπαιξε με πολλού πιτσιρικάδες, σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι αυτό το σαββατοκύριακο δεν αγωνιζόταν η ομάδα των Νέων. λύσεις από τους πιτσιρικάδες του αρχίζει να βρίσκει και ο ΑΟ Σερίφου, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Διαιτησία…

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Δεληγιάννης Νίκος, Αγγέλου Σοφούλης και Βαρθαλίτης Άγγελος.

ΑΟ Σερίφου: (Παλαιός Μ.), Ζαχαρίας Ν., Μποφίλιος Ι. (65’ Γαβριήλ), Χρυσολωράς Κ., Μουστάκας Σ., Γεροντάρης Ι., Βαλσαμάκης Κ., Μποφίλιος Σ., Ράμπιας Ι., Βαλσαμάκης Α. (50’ Κοτσέτας Δ.), Παρίσης Κ. (59’ Μονεβάσιος Α.), Λιβάνιος Μ.

ΑΟ Πάρου: (Τριανταφυλλάκος Δ.), Χαριστός Εμμ., Κρουσταλάκης Θ., Μπαρδάνης Γ., Νίκας Ι., Τσανουλής Ν., Σενκα Β. (55’ Δαφερέρας Θ.), Αρκουλής Σ., Γιουρτζίδης Ν., Κρώνης Σ. (74’ Τσόκα Α.), Σταθερός Ν., Δημογιάννης Χ. (87’ Πρίφτης Χ.)

serifos-aop-10-11-2013-3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares