Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 19:37

Όποιος κερδίσει ξεφεύγει

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή θα έχει αύριο ο ΑΜΣ Φιλωτίου, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καρτεράδου, με τον οποίο συγκατοικεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΜατς σταυροδρόμι μπορεί να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο, καθώς η βαθμολογική του σημασία στο γύρισμα της 6ης αγωνιστικής, είναι σημαντικό για τις δύο ομάδες, αφού με ενδεχόμενη νίκη θα βρεθούν στους 9 βαθμούς, κερδίζοντας θέσεις στην κατάταξη.

Χωρίς Μανωλά και Μουστάκη

Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Σαντορίνη, αυτοί θα είναι οι: Βασιλάκης Μ., Μουστάκης Ν., Κατσούρος Φ., Πολυκρέτης Σ., Μαρούλης Μ., Μουστάκης Δ., Πράσινος Γ., Στρατούρης Ν., Κατζιλιέρης Σ., Κρητικός Μ., Λυμπερτάς Γ., Πιτταράς Ν., Μανιός Γ., Μουστάκης Γ., Κοττάκης Γ., Λιοφάγος Γ., Ψαρράς Σ., Βασιλάκης Μ., και Πολυκρέτης Γ.

Πονοκέφαλο για τον τεχνικό του Φιλωτίου αποτελούν οι απουσίες του Μανωλά και του Αποστόλη Μουστάκη, που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Επίσης για το παιχνίδι με τον Καρτεράδο δεν υπολογίζονται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι: Ανδρέας Προμπονάς και Πέτρος Ανωμερίτης.

 

Πριν το κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας του ο Στέφανος Μεϊμάρογλου προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ σοβαρή και δυνατή ομάδα εκτός έδρας, οπότε η αποστολή μας είναι εκ των προτέρων πολύ δύσκολη. Προερχόμαστε απο ρεπό, και δεν ξέρω αν στην πράξη αυτό θα είναι καλό για μάς, ή κακό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την προθυμία και την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μας στις προπονήσεις μας, και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε, καλά, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε κάθε αγώνα πάμε για δύο αποτελέσματα, την ισοπαλία ή την νίκη, και η ίδια στόχευση υπάρχει για μας και στο συγκεκριμένο αγώνα».

Εύκολο γκολ

Προβληματισμένος όσο αφορά το εύκολο γκολ παρουσιάζεται ο προπονητής του Καρτεράδου Λευτέρης Τζούρος, ο οποίος δουλεύει αρκετά πάνω στον τομέα αυτό με τους παίκτες του. Ο έμπειρος τεχνικός, που χαρακτηρίζει το αυριανό ματς πολύ δύσκολο για την ομάδα του τόνισε στο sportcyclades: «Είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς. Έχουμε δουλέψει πάνω στις αδυναμίες μας για να φανούμε έτοιμοι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, που διαθέτει έναν έμπειρο προπονητή, με γνώση πως πρέπι να αντιμετωπίσει κάθε εκτός έδρας ματς. Εμείς θα παίξουμε για το καλύτερο, καθώς όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν στόχος μας είναι η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας».

Δακουτρός, Πολυζόπουλος και Νομικός, είναι αμφίβολοι για τον Καρτεράδο, η διοίκηση του οποίου πάντως, σε συνάντηση που έγινε χθες φάνηκε ικανοποιημένη από την γενική εικόνα της ομάδας και δήλωσε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται.

Ο αγώνας που θα διευθύνουν οι: Κουζούμης, Βάιλας και Ζώρζος, θα ξεκινήσει αύριο στις 16:00 στο γήπεδο του Καμαρίου.

NAXOS Katsonis 200x100

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares