Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 16:48

Η χαρά της πρώτης

 

Πρώτο ταξίδι, εκτός του νησιού του θα κάνει το ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Νάξου. Το συγκρότημα του Πέτρου Μαράκη θα μεταβεί το Σάββατο 2/11 στη Σαντορίνη, όπου θα αναζητήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στη Λάβα Εμπορείου. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, πράγμα που θα κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον.

PAPADOPOULOSΑυτοί που θα το χαρούν περισσότερο φυσικά είναι οι «πιτσιρικάδες» του ΠΑΣ, για τους οποίους θα είναι η πρώτη αποστολή εκτός Νάξου, όπου και θα επιδιώξουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Τι λέει ο προπονητής του ΠΑΣ Πέτρος Μαράκης για το ματς; «Για την πλειοψηφία των παιδιών της ομάδας είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδέψουν για κάποιο παιχνίδι στη Σαντορίνη. Εμείς θα πάμε να χαρούμε το παιχνίδι και ότι καλό έρθει είναι ευπρόσδεκτο».

 

Ίσως στη Λάβα υπάρχουν κατάλοιπα από την κακή εμπειρία που έζησαν με την ταλαιπωρία που υπέστησαν την προηγούμενη εβδομάδα κατά το ταξίδι στη Νάξο, όπου δεν τους έφταναν όλα γνώρισαν και την ήττα από την Αναγέννηση, η οποία όπως υποστηρίζουν ήρθε από διαιτητικά λάθη του κυρίου Μενδρινού.

Ωστόσο αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η ομάδα του κυρίου Αρβανίτη θα πρέπει να ψάξει βαθμούς απέναντι στον νεανικό ΠΑΣ.

Θα πρέπει να τονιστεί η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η νέα διοίκηση της ομάδας, ώστε η Λάβα να γυρίσει σελίδα. Φυσικά ο πρωτεργάτης σε όλο το εγχείρημα, ακούει στο όνομα Μάριος Γαλανός, που έχει κάνει κατάθεση ψυχής ώστε να δει την ομάδα της καρδιάς του ψηλά.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο Σαββάτο 2/11 στις 16:00. Διαιτητές θα είναι οι: Πάντος, Βακόνδιος, Ζώρζος.

NAXOS Katsonis 200x100

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με φόντο την πρωτιά Κακό ξεκίνημα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares