Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 22:33

Pre game ΑΟ Πάρου - Πανσιφναϊκός

Συναρπαστικές αναμετρήσεις αναμένετε να έχουμε και αυτό το σαββατοκύριακο για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων.

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTESΑΟ Πάρου – Πανσιφναϊκός

Ο πρώτος χρονικά αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 14:00, στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς. Εκεί ο τοπικός Α.Ο. Πάρου θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά στην ιστορία των δύο ομάδων, τον Πανσιφναϊκό.

Η ομάδα της Παροικιάς θα προσπαθήσει φέτος να λύσει τον γρίφο στην άμυνα των σιφνιών, μιας και το περσυνό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων ήταν λευκή ισοπαλία με κακό θέαμα και ελάχιστες φάσεις, αναγκάζοντας τους θεατές να αποχωρίσουν απογοητευμένοι από το Στάδιο.

Οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό και αυτό δεν είναι άλλο από τον φετινό επιθετικό της ομάδας του Πανσιφναϊκού Νίκο Ζουμή. Ο παριανός ποδοσφαιριστής μέχρι το καλοκαίρι φορούσε την φανέλα του ΑΟΠ. Πλέον θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει κόντρα στην παλιά του ομάδα.

 
Η αποστολή του Πανσιφναϊκού αναμένετε να φτάσει στην Πάρο με σκάφος, γλυτώνοντας έτσι χρόνο. Την ομάδα θα ακολουθήσουν και μερικοί πιστοί του φίλοι.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική ο ΑΟ Πάρου είχε πάρει σπουδαία νίκη επί της Ένωσης με 3-0 μέσα στα Μάρμαρα ενώ ο Πανσιφναϊκός ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στην έδρα του από τον Α.Ο. Σερίφου.

Στην βαθμολογία ο ΑΟ Πάρου ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με 4 βαθμούς με τους συντοπίτες του Νηρέα και Ένωση, ενώ ο Πανσιφναϊκός είναι στην τελευταία θέση με -1 βαθμό, αφού ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 λόγω της περσινής του τιμωρίας.



ΑΟ Πάρου-Πανσιφναϊκός 0-0. Φάσεις από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νίκη και μονο νίκη Pre game ΑΟ Σερίφου – ΑΜΕΣ Νηρέας »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares