Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 15:14

Ένερ Βαλένσια: 17.000 λόγοι για να γίνεις ρεζίλι παγκοσμίως (vid)

Πάνω που νόμιζες ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται κάτι για να σε διαψεύσει πανηγυρικά. Διότι αυτό που έγινε στον αγώνα του Εκουαδόρ με τη Χιλή και πρωταγωνιστή τον «φραγκοφονιά» Ένερ Βαλένσια, δεν έχει προηγούμενο.Ο μεσοεπιθετικός της Έβερτον αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας, με μάσκα οξυγόνου και η κινητοποίηση που υπήρξε από το ιατρικό επιτελείο έδειχνε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 26χρονος επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (3-0 για την ιστορία), ενίοτε όμως η επιστροφή στην πατρίδα κρύβει... κινδύνους.

Ο Βαλένσια δεν είχε φανεί συνεπής όσον αφορά τη διατροφή της κόρης του – το χρέος είχε φτάσει στα 17.000 δολάρια- και η πρώην σύζυγός του κινήθηκε νομικά, με αποτέλεσμα λίγες ώρες πριν το παιχνίδι να εκδοθεί δικαστική εντολή για τη σύλληψη του.

Έτσι βρέθηκαν για το λόγο αυτό στο γήπεδο αστυνομικοί, προκειμένου να προχωρήσουν στη σύλληψή του σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας.

Ωστόσο ο Βαλένσια σκέφτηκε το απίστευτο. Στο 80ο λεπτό του ματς, έπεσε στο χορτάρι για ανεξήγητο λόγο, προσποιήθηκε τον τραυματία και αποχώρησε πάνω σε φορείο, φορώντας μάλιστα μάσκα οξυγόνου. Οι αστυνομικοί κυνηγούσαν το φορείο, ο παίκτης όμως μεταφέρθηκε σε αμαξάκι του γκολφ και από εκεί σε ασθενοφόρο για να καταλήξει στο νοσοκομείο!

Εν τέλει η «έμπνευση» του έπιασε τόπο. Ο δικηγόρος του, Χουάν Κάρλος Καρμινιάνι, κατάφερε να πετύχει μια συμφωνία ώστε να ανακληθεί το ένταλμα σύλληψης. Η δικαστική διαδικασία ωστόσο παραμένει σε εξέλιξη και απομένει να φανεί πόσο ακόμα είναι διατεθειμένος να εξευτελιστεί ένας παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για να αποφύγει την καταβολή χρημάτων που βγάζει σε λιγότερο από μία ημέρα...

Πηγή: koolnews.gr

Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares